Originally Posted by
ironarm
Bu sitenin çok uzun yıllardır üyesiyim. Forumu sürekli takip ederim ama son zamanlarda çok seyrek yazmaya başladım.
Çoğu yerde olduğu gibi sosyal medya ortamında da kalite iyice düştü. Karşılıklı saygı çerçevesinde fikir alıp verilebilecek (benim bildiğim) bir burası kaldı. İnsan başka bir siteye üye olup yazmaya "acaba ne zaman sövecekler" düşüncesiyle istemiyor.
Lütfen ve lütfen; kaliteyi düşürmeden, saygısızlık yapmadan, insanları tahrik edip hakaret etmeden istediğimiz gibi fikirlerimizi paylaşalım. Çok rica ediyorum.
Bu sitede bir çok kaliteli, bilgili yazan kişi küsüp gitti. Kimse bilgisini bedava paylaşırken üstüne hakaret veya suçlama duymak istemez haklı olarak
Beğenmediğimiz fikirleri eleştirelim, karşıt görüşleri sunalım. Fikrimiz yoksu bile "ben sanmıyorum, inanmıyorum" diyelim ama lütfen saygı çerçevesinde olsun. Yoksa burada yazanlar küsmeye, millet birbirine sövmeye başlarsa bu dükkanın da diğer ortamlardan farkı kalmaz.
İnsanların tepki gösterdiği fikirler değil, ifade ediş tarzı, uslüp... Herkese saygılar.
Yer İmleri