Alıcıların %70 i Bankof. Maliyet 7984. Bakalım kaçtan boşaltacak kebap olasıca................
Alıcıların %70 i Bankof. Maliyet 7984. Bakalım kaçtan boşaltacak kebap olasıca................
Hisse net forumu bilgi paylaşım yeridir fikirleri çürütmek için bile fikriniz olmalı . Bana cevap yazmayın dedim benim yazdıklarımı gene bana yazmayın şeklinde paylaşıyor ve Hala ayar vermeye çalışıyorsunuz. Çoğu yazım kinaye ve espri içerir anlamıyorsanız bari cevap vermeyin. Yazılarımı da bloke edin okumayın.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Bir açıklamaya bakarım fikir mi diye bir de yazana bakarım bilgi sahibi m diye...
Bilgi fikrin ön şartıdır. U. Mumcu'nun dediği gibi fikir için bilgi sahibi olmak lazım öncelikle. Yazdıklarınız fikir filan değil ki dizin. Siz lüzumsuz polemilkten besleniyorsunuz. Onun için burada birçok kişiyi soğuttunuz.
Halen cevap verip forumu kirletiyorsunuz.
Tamamdır benim için diyorum halen gereksiz devam ettiriyorsunuz.
BİTMİŞTİR...
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahhaaa,
Eyyy yımırtaya can veren yüce rabbim,hâşâ sümme hâşâ yaratıyon amenna,takibini yapsan eyi olurdu hani.![]()
Neyse ya rabbi,senin hikmetinden sual olunmaz,böyle olmasaydı biz nasıl güler eğlenirdik.![]()
Yer İmleri