Merhabalar efendim Eregl güzel şirket iyi şirket fiyat ve zamanlama önemli konular olduğunu 3 yılda öğrendik elimdeki payların %80ni satıp aefes geçiş yaptım yani kendimi alkole verdim. Fedoramcaya selam olsun.
Syg.
SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kredi derecelendirme kuruluşu JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş., Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.'nin Uzun Vadeli Ulusal Notunu en yüksek yatırım yapılabilir düzey olan "AAA (tr)", Kısa Vadeli Ulusal Notunu "J1+ (tr)" ve notlara ilişkin görünümleri ise "Stabil" olarak teyit etmiştir.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
EREGL günlük, KRDMD ın +%6.8 yaptığı bir günde %1.5 yapabildi, birde 6 krş aşağı eşleştirdiler, haber gelince BofA en iyi alıcı oldu sonrasında aldığının tamamını vererek satıcı tarafta kapattı! beklentisiyle atlayan çok olunca tahta yapıcı şimdilik trade ediyor ve kötü kapanışlar yaptırıyor, ama zamanı gelince tahtayı en üstten kapattıracak ve o günden sonra Endeksten pozitif ayrışarak yükselişine devam edecektir! tabiki de bu benim düşüncem kesinlikle YTD dir!
![]()
Yer İmleri