-
*HDFGS-Hedef Girişim 2025 yılı 9 aylık konsolide olmayan net dönem zararı -69.162.647 TL (Önceki -665.985.714 TL)
-
kozal
30 Eylül 2025 tarihinde, Şirketimize ait İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi, 1259 ada, 132-133 parsellerde bulunan gayrimenkulümüzün satış ihalesi, açık teklif ve açık artırma usulü ile gerçekleştirilmiş ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) paylaşılmıştı.
Söz konusu gayrimenkule ilişkin tapu devir işlemleri tamamlanmış olup, ilgili ödeme tahsil edilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
-
kontr
Şirketimizin 4.000.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 650.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin 1.950.000.000 TL bedelli sermaye artırımı yoluyla %300 oranında artırılarak 2.600.000.000 TL'ye çıkarılmasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33. maddesi gereğince güncellenen "Bedelli Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanımına İlişkin Rapor" ektedir.
Bu Özel Durum Açıklaması Türkçe ve İngilizce hazırlanmış olup iki metin arasında herhangi bir çelişki olması durumunda Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
-
*Doğuş Oto 3. çeyrek karını 10 Kasım'da açıklayacak
-
ICU Girişim Sermayesi YO iştiraklerinden BATKON Batarya, 2 ayrı elektrik dağıtım şirketinden 16.000.000.- TL'lik yüksek teknoloji ürünü siparişi aldı
24/10/2025 20:21:51
ICU Girişim Sermayesi YO iştiraklerinden BATKON Batarya, 2 ayrı elektrik dağıtım şirketinden 16.000.000.- TL'lik yüksek teknoloji ürünü siparişi aldı.
KAP açıklaması şöyle:
ICU Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. iştiraklerinden BATKON Batarya Kontrol Teknolojileri A.Ş., 2 ayrı elektrik dağıtım şirketinden 16.000.000.- TL'lik yüksek teknoloji ürünü siparişi almıştır.
Batkon A.Ş., 2 ayrı enerji dağıtım şirketi (EDAŞ) ile yapılan anlaşmalar kapsamında "BATKON BATARYA" markası adı altında toplam 385 adet tamamen yerli teknoloji, yerli yazılım ve donanım ile üretilen LAR-24 sisteminin tasarım, üretim ve kulanım sahasına montajını yapacaktır.
Şirketin bir kalemde en büyük teknolojik ürün talebi olan bu siparişlerinin sözleşmeleri yapılmış ve üretimine başlanmıştır.
Batkon A.Ş. daha önceden aldığı 300 adetlik yüksek teknoloji ürünü LAR-24' leri başarı ile teslim etmiştir.
Şirketin yazılımını ve çip tasarımını kendi yaparak geliştirdiği yüksek teknoloji ürünü LAR-24' ler pazarda geniş kabul görmeye başlamıştır.
Batkon A.Ş. ‘nin olumlu performansının devamı ile yeni ürün geliştirme amaçlı yatırım çalışmaları konusunda ICU Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak desteğimiz devam etmektedir
ForInvest Haber
-
*ALCAR-Alarko Carrier 2025 yılı 9 aylık konsolide olmayan net dönem zararı -378.783.545 TL (Önceki -354.847.690 TL)
-
selamlar hayırlı sabahlar.
-
Scope Ratings, Türkiye'nin kredi notlarını teyit etti
25/10/2025 00:00:38
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Scope Ratings Türkiye'nin uzun vadeli kredi notunu BB-, kısa vadeli kredi notunu S-3 olarak teyit etti. Not görünümleri stabil seviyesinde kaldı.
Kuruluşun açıklamasında dezenflasyon süreci, mali disiplin ve artan rezervlerin notları destekleyici unsurlar olduğu belirtildi.
Değerlendirmede Türkiye'nin enflasyonunun Merkez Bankası hedefinin üzerinde olduğu belirtilirken 2025 yılı ortalama enflasyon tahmini %35 açıklandı.
Scope Ratings, merkez bankası gösterge faizini bu yılın sonunda %38,5 gelecek yılın sonunda ise %33,5 öngördü.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri