Dün derken, cuma günü
Tabii herif o kadar zopa attı ki, günleri karıştırmam normal
Hamdım Piştim Yandım
Sessizlik devam o zaman. Yarın yarım gün olduğunu unutmayalım. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Fatih yüreğin yılan dansını yapmaya başladı yine. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
İyi enazından yarım günlük zopa yeriz, 29 ekim tam gün kapalı, pay vadelilerde ekim vade son 2 gün kaldı uzlaşmaya
Kasımda bağri biz gülek
Hamdım Piştim Yandım
kimyada ilk finansal açıklayan kordsa oldu
marjları bayağı kötü bunda malezyadaki fabrikanın doğal afet nedeniyle kullanılmamasıda etkili ama kimyada-petrolde durum pek parlak değil gibi geldi
borçluluğu yüksek orta vadede izlediğim firmalardan bedelliyi biraz daha yüksek yapsalar 100 milyon usd civarı direk bedelli sonrası alırdım
60 milyon usd civarı bedelli yaptılar
izliyorum
siyasi durumlardan dolayı türkiyede faaliyet gösteren şirketlerle pek ilgim kalmadı
türkiye cirosu düşük aksa enerji,kordsa,arçelik,kontolmatik (abd meksika yatırımları ) şuan çok daha fazla ilgimi çekiyor
aksa enerji yatırım yaptım
orta vadede arçelik ve kordsa (hindistan mevzu olasa çelebi) şuan favorilerim
Bugünde olmadı. Pandemiden sonra bir ilk için son iki seans kaldı. Yazık. Ytd
Yer İmleri