Artan

11,44 10 18:10
253,00 10 18:10
221,10 10 18:10
43,34 10 18:10
127,60 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

120,60 -10 18:10
45,00 -10 18:10
7,03 -9.99 18:10
33,34 -9.99 18:10
27,26 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.255.695.986,50 18:10
8.740.860.661,40 18:10
8.691.701.587,58 18:10
7.807.476.038,38 18:10
7.549.236.341,52 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 236/246 İlkİlk ... 136186226234235236237238 ... SonSon
Arama sonucu : 1966 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Viop LXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Cristmıs cristmısss sen güzel şeysin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Reyizi tahrik etme aman dagitiverir endeksi
    Ayda yılda bir ralli yapcaz

secbul... şunları ingilizceye çevirip.

birde blog açsan.. ekonomic veya financal memes. deye.

güzel para kazanırsın...

bu tür memesler acayip paylaşılıyor... 1 kullanıcı foruma atar redditte.. 5000 kişiyi siteye çeker

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku

.
    .
    .
    .

3. içeride bir sahtekarlık varsa dışarısı düzeltir,...

yazdıklarınızdan ve okuduklarımdan anladığım bu,...

içerisi olmuş çekirge, 3 e kadar saymak lazım,....

tartışmalı bir enflasyon okuması bu güne ait değil,

bayağı uzun bir süredir devam etmekte,...

uzun süre giden yüksek enflasyonun bir çok yeride beraberinde bozduğu muhakkak,

ben hisselerimde % 50 civarı nakite geçtim,...%50 sinide çekirgeler için tutuyorum
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4. geçen hafta sp 500 için yakından izlenmeli demiştim, bu düşünceme coin cephesinde olumlu geri dönüşler alıyorum,

coin cephesi nakit olduğundan SP ye çok duyarlılar,..SP gelişmelerini yakından izliyorlar,

BTC ve ETH şu anda uçurumun kenerında ancak henüz yuvarlanmadılar,..uçurumun kenarını savunuyorlar,

5. kendim xrp shorttayım, bunu geçenlerde buradan yazdım,..

şu oval yeryi alma niyetim var,....

btc uçuruma yuvarlandığında oval olmuş alınmış demektir

6. öte yandan Trump ve ABD yönetimi kaybettikleri Güney Amerikadaki ileri karakollarından Venezuallaya
    bir askeri harekat düzenleme gayretinde,...
    Venezualla da önceki yönetimlerin Turuncu yolardan başaramadıkları yarım kalan bu işi askeri bir harekatla noktalama niyetindeler, bu konuda sıcak gelişmeler eli kulaında devam ediyor,

son olarak Rusyaya ait bir askeri nakliye uçağı Karakasa indi, muhtemelen Venezuallayı destekleyecektir,..

Vnezualla Petrol üreten bir ülke ve tekrar ABD denetimine geçerse ABD petrol üzerindeki hakimiyetini yeniden tesis edebilir,
    Vnezualla petrolü ABD denetimine girerse Ortadoğunun fay hatlarında olabilecek jeopolitik kırılmalar Global ekonomide kısmen rahatlama yaratabilir, bu Orta doğuda ki gelişmelere bir süre dur demek ve Güney Amerikayı öncelemek demek,..

Venezualla Jeopolitik kırılma hattından uzak tır ve ABD nin rahat sopa sallayabileceği, tüm dünyaya gözdağı verebileceği bir alandadır,
    Venezuallaya yapılacak bir askeri harekat kısmen İsraili rahatlatacak ve dikkatleri Ortadoğudan çok daha uzak alanlara bir süreliğine de olsa kaydıracaktır,

İsrail son olarak Gazzede önemli ilerlemeler kaydetmiş son hadedeye gelmiştir, Venezualla gölgesinde bu ilerlemelerine zemin sağlamış ve bunları sonuca bağlamış olacaktır,

Venezualla devlet başkanı ABD nin global asi listesinde baş köşelerdedir, bu yönlü bir askeri harekat diğer global liderlerede birer göz dağı niteliği taşıyacak ve onları müesses nizama buyur edecektir,..örneğin bunlardan biride Nijeryadır, buradada önemli sıcak gelişmeler vardır,..

tabiki başta Kolombiya ve diğer bölge ülkeleri buna tepki koyacaktır ki Kolombiyanın ilk tepkisi BM de İsraili kınamakla olmuştur,..
    oysa Kolombiya daha dün Venezuallaya gerilim yaşamıştı,..ancak herkesin evnin önü boyalı direktir,..

eğer Güney Amerika ve Latin ülkeleri bir direniş cephesi kurabilirse ve bunda başarılı olup ABD saldırısını Latinyadan püskürtürlerse
    ABD kendi karasına hapsolmaya ilk buradan başlar,...

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

kendim xrp shorttayım, bunu geçenlerde buradan yazdım,..

şu oval yeryi alma niyetim var,....

btc uçuruma yuvarlandığında oval olmuş alınmış demektir
    XRP yakından takip ettiğim bir coin.
    Geçmiş yıllarda ekmeğini de yedim.
    BTC düştüğünde, XRP oransal olarak daha fazla düşüyor. Benim gözlemim bu yönde.
    2,25-2,30 seviyelerinde de destek buluyor.
    2,00-2,05 gibi fiyata düşerse de en geç bir hafta içinde 2,25-2,30’a atıyor kendini bir şekilde.
    Bunlar benim amatörce gözlemlerimdir.
    Bol kazançlar

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    XRP yakından takip ettiğim bir coin.
    Geçmiş yıllarda ekmeğini de yedim.
    BTC düştüğünde, XRP oransal olarak daha fazla düşüyor. Benim gözlemim bu yönde.
    2,25-2,30 seviyelerinde de destek buluyor.
    2,00-2,05 gibi fiyata düşerse de en geç bir hafta içinde 2,25-2,30’a atıyor kendini bir şekilde.
    Bunlar benim amatörce gözlemlerimdir.
    Bol kazançlar
    haklısınız,...

grafikte sizin değerlerinizde solda skalada mevcut, orayada flat emirlerim var bekliyorlar,..

ben öteden beri belirttiğim gibi en azından iğne barın bir kısmını alayım diyorum,..
    xrp de short devam ederken kaitoda iğne bar dolacak şekilde long yazılıyım,...

Sayfa 236/246 İlkİlk ... 136186226234235236237238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •