Artan

11,44 10 18:10
253,00 10 18:10
221,10 10 18:10
43,34 10 18:10
127,60 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

120,60 -10 18:10
45,00 -10 18:10
7,03 -9.99 18:10
33,34 -9.99 18:10
27,26 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.255.695.986,50 18:10
8.740.860.661,40 18:10
8.691.701.587,58 18:10
7.807.476.038,38 18:10
7.549.236.341,52 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1082/1082 İlkİlk ... 8258298210321072108010811082
Arama sonucu : 8653 madde; 8,649 - 8,653 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by Daltonn Yazıyı Oku
    2008 den beridir bu temiz ailenin şirketinin hisseleri elimde gerçekten beni herşeyden soğuttu 18 yıldır bizleri perişan etti bu temiz aile. Artık ne olacaksa olsun kim bunları koruyorsa dünyanın en aşağılık insanlarıdir.spk denen sözde kurum bu dolandırıcılari mahkemeye vermiş dolandırıcı oldukları belli yatırımcıyı çalışanını devlet Bankasını devletin hâkimini bile dolandirip kandırmışlar neden ceza almıyorlar Adalet bakanı (guguk kuşu) hani Türkiye bı hukuk devleti diyor ya nerde bu hukuk bu dolandırıcı Çavuşoğlu ailesine işlemiyor mu bunlar hukukun üstünde mı iflas davasında Ali denen sözde patron hakime herşeyi hallettim diyip devletin hâkimini kandırdı nerde bu adalet bu adamın ne üstünlüğü var 15 yılla yargılanıyor Ali eşref Çavuşoğlu Burhan Çavuşoğlu Orhan Çavuşoğlu alın iceri bizde vazgeçelim hergün bı yalan daha söyleyen sözde patron işlerini yürütüyor adalet ona işlemiyor

Haklısın uzun zaman geçti kendi açımdan ortak hayaller kurduğum kişilerin hepsi bana kazık attı para tatlı konuşulanlar hepsi unutuldu burda bir şansımız var kurumsal bir yapı printaş hukuk çerçevesinde hareket etmek zorunda bizler burda pay sahibiyiz anayasal güvence altında hiç kimse bu nu yok sayamaz yani arsayı iç edemez. Çbs printaş ortaklığı tescilli bir ortaklık tır Gebze icra dairesini aradım zamanın birinde arsa satılığa çıktı konu hakkında bilgi istemiştim ihale kanuna göre hareket edilmedi basınla bu işler olmaz icra dairesinde arsa satış ilanı yok bu konuları çok tartıştık arsanın satışı ticari ve iktisadi bütünlük olarak değerlendirildiği yine satışı mümkün değil yeni çıkan kanunla tmsf devredilmek zorunda buda bu varlıkların kül halinde satılmasıyla mümkün eğer yeni şirket kurulursa oransal pay alırsınız diğeri fesih kararı alınırsa tasfiyeden kalan para payına göre hesabına yatar.

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Haklısın uzun zaman geçti kendi açımdan ortak hayaller kurduğum kişilerin hepsi bana kazık attı para tatlı konuşulanlar hepsi unutuldu burda bir şansımız var kurumsal bir yapı printaş hukuk çerçevesinde hareket etmek zorunda bizler burda pay sahibiyiz anayasal güvence altında hiç kimse bu nu yok sayamaz yani arsayı iç edemez. Çbs printaş ortaklığı tescilli bir ortaklık tır Gebze icra dairesini aradım zamanın birinde arsa satılığa çıktı konu hakkında bilgi istemiştim ihale kanuna göre hareket edilmedi basınla bu işler olmaz icra dairesinde arsa satış ilanı yok bu konuları çok tartıştık arsanın satışı ticari ve iktisadi bütünlük olarak değerlendirildiği yine satışı mümkün değil yeni çıkan kanunla tmsf devredilmek zorunda buda bu varlıkların kül halinde satılmasıyla mümkün eğer yeni şirket kurulursa oransal pay alırsınız diğeri fesih kararı alınırsa tasfiyeden kalan para payına göre hesabına yatar.
    Onur arsayı öyle bir iç eder ki anayasal bı hak diyorsun anayasayı kim uyguluyor arkasında iktidar var ikinci bı konu Gebze ıcra müdürlüğü sana bilgi vermez Çavuşoğlu ailesinin arkasında kim varsa yargıya sözü geçiyor devletin hâkimini kandırdı sen ben yapabilirmiyiz gerçekten korunmasa mal varlıklarına el konulurdu ve şuan hepsi içerde olurdu

3.  Alıntı Originally Posted by Daltonn Yazıyı Oku
    Onur arsayı öyle bir iç eder ki anayasal bı hak diyorsun anayasayı kim uyguluyor arkasında iktidar var ikinci bı konu Gebze ıcra müdürlüğü sana bilgi vermez Çavuşoğlu ailesinin arkasında kim varsa yargıya sözü geçiyor devletin hâkimini kandırdı sen ben yapabilirmiyiz gerçekten korunmasa mal varlıklarına el konulurdu ve şuan hepsi içerde olurdu

İcra dairesi konusu ihaleye çıkması gereken bir durum, zaten çavuşoğulları bilgi vermedikleri gibi kurumlarda bilgi vermiyor bu konularda herkes hem fikir arkasında kim var devlet neden koruduğunu bilmiyoruz bağımsız denetim yapılana kadar bekliyeceğiz.

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    İcra dairesi konusu ihaleye çıkması gereken bir durum, zaten çavuşoğulları bilgi vermedikleri gibi kurumlarda bilgi vermiyor bu konularda herkes hem fikir arkasında kim var devlet neden koruduğunu bilmiyoruz bağımsız denetim yapılana kadar bekliyeceğiz.
    Onur neden çarpıtıyorsun devlet ayrı iktidar ayrı iktidar koruyor diye düşünüyorum yoksa bunları yapamazlar iflas erteleme davasinda hakimi kandıramazdi yine bi duyum Abdulkadir Çavuşğlu burs vermiştir ondan korunuyor tabi duyum

5.  Alıntı Originally Posted by Daltonn Yazıyı Oku
    Onur neden çarpıtıyorsun devlet ayrı iktidar ayrı iktidar koruyor diye düşünüyorum yoksa bunları yapamazlar iflas erteleme davasinda hakimi kandıramazdi yine bi duyum Abdulkadir Çavuşğlu burs vermiştir ondan korunuyor tabi duyum
    Ya nasıl anlatayım istersen bu açıdan bak yasama yürütme ve yargı devletin başı yasama ülkenin yönetimi yasamanın kararları ile oluyor senin tabirinle iktidar
    Meclis kararı olmadan bir adım atamaz. Devlet bir çatıdır nerden su akıyorsa yasama (iktidar) o deliği tıkamak zorunda. Burda bir delik var TTK 397 4 maddeye bakarsan eski kararın üstünü çizdim şimdi bu yeni karar diyor altını çiziyor kim bilir nerde nelerin altı çizildi bunu takip edenler bile şaşırıyordur.
    Sonuç bu şirket var ve aksi bir şey söylemek zor.

Sayfa 1082/1082 İlkİlk ... 8258298210321072108010811082

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •