NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
ANKA Haber Ajansı
@ankahabera
Devlet Bahçeli:
"Elbette PKK’nın kurucu önderliğinin son düzlükteki görüş, düşünce ve kanaatleri alınmalı, konuyla ilgili günlerdir yapılan kısır tartışmalar sonlandırılmalıdır. İmrali ile Edirne ihtilafı çıkarmanın, terörsüz Türkiye hedefini baltalamanın arayış ve anlayışında olan bazı medya kuruluşlarının, sipariş ve sivri görüşleri seslendiren sözde uzmanların nereye hizmet ettiklerini çok iyi biliyoruz
Hem Öcalan’ın hem de Demirtaş’ın arasına mayın döşemek suretiyle terörsüz Türkiye adımlarını kösteklemeye çalışanların potansiyel hazımsızlıklarını görüyor hiç kimsenin bu oyuna gelmeyeceğini değerlendiriyoruz"
TV ler canlı veriyor konuşmasını
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
hiç bir vade gapı yokturki kapanmamış olsun...
12,000 e kadar boşluk var...
Yatırım tavsiyesi değildir.
[QUOTE=sindoma53;7110464]makinalarla al ver al ver hacim yap taze para varmı yok dükkan açık kalsın yeter.endeks ler de şişiklikler var bir haber gerekli düzeltme yemesi için ABD borsalarında resesyon hikayesi konuşulmaya başlandı ucu bize dokunucak graf çalışması içindeyim şimdilik takip ediyorum formasyonu 1 hafta içinde oradaki grafı okumam daha rahat olucak.[/QUOTE]
bu dediğim grafın rüzgarı dışarda esmeye başlayınca burayada inceden rüzgarı geliyorsatıyorlar zaten para yok ınsıder üzerinden oyun dönüyor
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Dolarda kasım ayı oynaklık yukarı hareket bekliyorum beklediğim formasyon çalışırsa .
dolar beklentim sorulmuş sabah bahsettiğim formasyonum çalışırsa bu formasyon bir bant var orası geçilirse paylaşıcam 43,5-44 bantlarını beklerim ilk etap ozaman tabi burada merkez yukarı hareket olursa ne kadar müdahil olur onu bilmiyorum benim formasyon dışarısı ile alakalı
Yer İmleri