Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 272/278 İlkİlk ... 172222262270271272273274 ... SonSon
Arama sonucu : 2221 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Viop LXVIII

1. Ergli kurtarır yarını

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    25 sene yani çeyrek asır iktidar, işte bu sürede pişen piştiğini anlamıyor, tam olarak bu,....

kurabağa sıcak su denklemi,..

ben size söyleyeyim eğer batı bunun duvara toslayacağını sezerse oluk oluk para akıtır buraya,...

şu anda para esirgenerek süreç götürlüyor,..ama diyelim aksadı bu defa kesenin ağzı açılır,

f-35 bile gelir,...

komisyon neydi bir manada sıcak para komisyonu,..

yani cehepede akepede bu sıcak paranın peşinde veriyormu hayır,..

kaç tane rating gördük,

ne var not var, görünüm yok,

yani işini yap diyor, yapmassasan halefin hazır,

yani sen Öcalancısın, halefin Demirtaşçı,...

işte cehepenin buradan sıyrılması gerekiyor,..cehepe buradan sıyrılırsa kendi hesbına göre oy kaybedecek,..

en büyük yalan işte bu,...cehepe devrim rotasına girdikçe tek başına iktidar olur,...

senelerdir KK bu yalanla uyuttu ve hep direkten döndü, KK çok büyük zararlar verdi Cumhuriyete ve ulus devlete,

işte şu anki cehepenin bundan sıyrılması gerekiyor, ne kondu önüne belediye başkanları,...
    Şu sözünüze katılmıyorum

Chp devrim rotası iktidar

Ülkenin yarısı dolaylı olarak Atatürk düşmanı

Dinciler yüzde 30 ( camiyi ahıra çevirdiler)
    Milliyetçiler yüzde 25 ( cami değil okul yaptıracağım desen seni dinsiz ilan ederler )
    Sol görüşlüler yüzde 30 ( içlerinde menfaatçiler var)

Demem o ki

Dinsiz biri cumhurbaşkanı olsa
    Herkesi maaşa bağlasa yine yaranamaz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    25 sene yani çeyrek asır iktidar, işte bu sürede pişen piştiğini anlamıyor, tam olarak bu,....

kurabağa sıcak su denklemi,..

ben size söyleyeyim eğer batı bunun duvara toslayacağını sezerse oluk oluk para akıtır buraya,...

şu anda para esirgenerek süreç götürlüyor,..ama diyelim aksadı bu defa kesenin ağzı açılır,

f-35 bile gelir,...

komisyon neydi bir manada sıcak para komisyonu,..

yani cehepede akepede bu sıcak paranın peşinde veriyormu hayır,..diyeceksiniz ki cehepe iktidarda mı da sıcak para istesin, diyelim erken seçim oldu iktidara geldi,..öyle düşünün,...

bir ablıuka varsa bu herkese kurulu ki öyle,..

kaç tane rating gördük,

ne var not var, görünüm yok,

yani işini yap diyor, yapmassasan halefin hazır,

yani sen Öcalancısın, halefin Demirtaşçı,...

işte cehepenin buradan sıyrılması gerekiyor,..cehepe buradan sıyrılırsa kendi hesbına göre oy kaybedecek,..

en büyük yalan işte bu,...cehepe devrim rotasına girdikçe tek başına iktidar olur,...oyları patlar

senelerdir KK bu yalanla uyuttu ve hep direkten döndü, KK çok büyük zararlar verdi Cumhuriyete ve ulus devlete,

işte şu anki cehepenin bundan sıyrılması gerekiyor, ne kondu önüne belediye başkanları,...
    ben 2015 te kendime sordum,

2015 in 7 haziranında ve 1 kasımında iki seçim yapıldı,

7 haziran seçimi öncesinde PKK yollarda ehliyet ruhsat soruyor ve eyalet isimleri açıklıyordu,..
    har hafta bir eve şehit haberi düşüyordu,.. toplum artık infial halindeydi, 1.çözüm süreci mesleyi buraya taşımış ve PKK itleri finalae hazırlanıyorlardı,

Türkiye bu ahval ve şeraitte 7 haziran seçimlerine girdi, bu seçim sonucunda Çözüm sürecinin hazırlayıcısı akepenin oyları %39 a düştü,

yani akepe bunu biliyor çözüm süreci dediğinde oy kaybeder, o zaman ne yapacak seçime gitmeyecek,...nokta

KK bu seçim öncesinde emekliye zam istedi,

ben kendime sordum, dedim oğlum sen emeklisin önceliğin zam mı yoksa vatan mı? bu soruyu sordum kendime dedim vatan lan,...

akepe %39 alması sonrası işi uyandı ve çukur-hendek başlattı,...1 kasımda bunun neticesini benden alamassa da belliki aldı ve %51 üstü iktidarı 1 kasımda yeniden aldı.

1 kasımda KK yine emekliye zam istemişti ve eklemişti bu ''Türkiyenin son seçimi olabilir'', cehepeye küstüm,...dedim artık oylar boşa gider tırı vırı,

şimdi yine cehepe yapacak bir şey yok,...ama beklentim işte bu cehepenin artık devrim rotasına girmesi ve esas işine dönmesi

ve cumhuriyet kalesinin burçlarında boy göstermesi,..

Mustafa Kemal Türkiyesinde gidecek başka yerim yok çünkü
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4. Sn indregandi

Mustafa Kemal Türkiye si dedin ama 75 yıldır şeriat isteyenler ülkeyi yönetiyor

Desenki al malını mülkünü Kabe'ye mi gidersin Gazze'ye mi gidersin neresi kutsalsa oraya git desen bile gitmezler
    Şöyle düşün dinsizlerin kabeyi kuşattığını görsen ne dersin insan olan derki ulan yazık yanlış yada doğru adamların vatanı kutsalı bırak gitsin
    Ama bunlar böyle değil

Ha bana deselerki ABD Almanya İsviçre Japonya git orada yaşa dil bilsem beni kabul etseler lanet olsun der giderim
    Ama bunlar öyle değil farkımız bu

5. Neyse çok gevezelik yaptım bu akşam

Kusura bakmasın kimse haksızlıklara dayanamıyorum susan dilsiz şeytan onlarda benden müslüman

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Şu sözünüze katılmıyorum

Chp devrim rotası iktidar

Ülkenin yarısı dolaylı olarak Atatürk düşmanı

Dinciler yüzde 30 ( camiyi ahıra çevirdiler)
    Milliyetçiler yüzde 25 ( cami değil okul yaptıracağım desen seni dinsiz ilan ederler )
    Sol görüşlüler yüzde 30 ( içlerinde menfaatçiler var)

Demem o ki

Dinsiz biri cumhurbaşkanı olsa
    Herkesi maaşa bağlasa yine yaranamaz

ya yok öyle bir şey yaşınız kaç bilmiyorum ama marjinal parti oyları %15 tir, en fazla budur,

dincimi budur,
    milliyetçimi budur,
    bundan fazlaysa ana omurga oraya kaymıştır ve düzeltilmesi gerekir, bu mallesef ABD nin düzeltmesiyle oluyor en büyük sıkıntı burada,
    ABD düzeltmedikçe düzelmiyor bu ülkede,

yani emperyalizme karşı omuz omuza, bu yoksa düzelmez

geçimişte ANAP ta da bunu gördük,...ANAP geldi işgal etti, Bakın işgal diyorum daha ne diyeyim,..
    AB ye giden yol Diyarbakırdan geçer dedi, Türkiyenin en büyük problemi statükodur dedi ve yok oldu,..

peşinden gelen Diyarbakırı rota yaptı, ve MGK da statükoyu yıktı, ilk bunları yaptı,

yani emperyalizm birine açtırıyor diğerine devam ettiriyor
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ergli kurtarır yarını
    kap haberi tam algı üzerine çünkü piyasa ınsıder üzerine dönüyor.
    ortaya karışık yapmışlar.
    url=https://hizliresim.com/hc31z4m][/url]
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Mert abim btc btc diyip duruyordu..squeze olmasa bari..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 272/278 İlkİlk ... 172222262270271272273274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •