Ergli kurtarır yarını![]()
Ergli kurtarır yarını![]()
Şu sözünüze katılmıyorum
Chp devrim rotası iktidar
Ülkenin yarısı dolaylı olarak Atatürk düşmanı
Dinciler yüzde 30 ( camiyi ahıra çevirdiler)
Milliyetçiler yüzde 25 ( cami değil okul yaptıracağım desen seni dinsiz ilan ederler )
Sol görüşlüler yüzde 30 ( içlerinde menfaatçiler var)
Demem o ki
Dinsiz biri cumhurbaşkanı olsa
Herkesi maaşa bağlasa yine yaranamaz
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
ben 2015 te kendime sordum,
2015 in 7 haziranında ve 1 kasımında iki seçim yapıldı,
7 haziran seçimi öncesinde PKK yollarda ehliyet ruhsat soruyor ve eyalet isimleri açıklıyordu,..
har hafta bir eve şehit haberi düşüyordu,.. toplum artık infial halindeydi, 1.çözüm süreci mesleyi buraya taşımış ve PKK itleri finalae hazırlanıyorlardı,
Türkiye bu ahval ve şeraitte 7 haziran seçimlerine girdi, bu seçim sonucunda Çözüm sürecinin hazırlayıcısı akepenin oyları %39 a düştü,
yani akepe bunu biliyor çözüm süreci dediğinde oy kaybeder, o zaman ne yapacak seçime gitmeyecek,...nokta
KK bu seçim öncesinde emekliye zam istedi,
ben kendime sordum, dedim oğlum sen emeklisin önceliğin zam mı yoksa vatan mı? bu soruyu sordum kendime dedim vatan lan,...
akepe %39 alması sonrası işi uyandı ve çukur-hendek başlattı,...1 kasımda bunun neticesini benden alamassa da belliki aldı ve %51 üstü iktidarı 1 kasımda yeniden aldı.
1 kasımda KK yine emekliye zam istemişti ve eklemişti bu ''Türkiyenin son seçimi olabilir'', cehepeye küstüm,...dedim artık oylar boşa gider tırı vırı,
şimdi yine cehepe yapacak bir şey yok,...ama beklentim işte bu cehepenin artık devrim rotasına girmesi ve esas işine dönmesi
ve cumhuriyet kalesinin burçlarında boy göstermesi,..
Mustafa Kemal Türkiyesinde gidecek başka yerim yok çünkü
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Sn indregandi
Mustafa Kemal Türkiye si dedin ama 75 yıldır şeriat isteyenler ülkeyi yönetiyor
Desenki al malını mülkünü Kabe'ye mi gidersin Gazze'ye mi gidersin neresi kutsalsa oraya git desen bile gitmezler
Şöyle düşün dinsizlerin kabeyi kuşattığını görsen ne dersin insan olan derki ulan yazık yanlış yada doğru adamların vatanı kutsalı bırak gitsin
Ama bunlar böyle değil
Ha bana deselerki ABD Almanya İsviçre Japonya git orada yaşa dil bilsem beni kabul etseler lanet olsun der giderim
Ama bunlar öyle değil farkımız bu
Neyse çok gevezelik yaptım bu akşam
Kusura bakmasın kimse haksızlıklara dayanamıyorum susan dilsiz şeytan onlarda benden müslüman
ya yok öyle bir şey yaşınız kaç bilmiyorum ama marjinal parti oyları %15 tir, en fazla budur,
dincimi budur,
milliyetçimi budur,
bundan fazlaysa ana omurga oraya kaymıştır ve düzeltilmesi gerekir, bu mallesef ABD nin düzeltmesiyle oluyor en büyük sıkıntı burada,
ABD düzeltmedikçe düzelmiyor bu ülkede,
yani emperyalizme karşı omuz omuza, bu yoksa düzelmez
geçimişte ANAP ta da bunu gördük,...ANAP geldi işgal etti, Bakın işgal diyorum daha ne diyeyim,..
AB ye giden yol Diyarbakırdan geçer dedi, Türkiyenin en büyük problemi statükodur dedi ve yok oldu,..
peşinden gelen Diyarbakırı rota yaptı, ve MGK da statükoyu yıktı, ilk bunları yaptı,
yani emperyalizm birine açtırıyor diğerine devam ettiriyor
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Mert abim btc btc diyip duruyordu..squeze olmasa bari..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri