Artan

55,00 10 14:09
267,50 9.99 14:06
38,14 9.98 14:09
27,34 9.98 13:55
35,12 9.96 14:09
Artan Hisseler

Azalan

283,50 -10 14:09
47,70 -10 14:09
43,74 -10 14:08
45,36 -10 14:09
372,00 -9.98 14:08
Azalan Hisseler

İşlem

10.026.825.800,50 14:09
6.440.346.793,70 14:09
6.007.994.931,85 14:09
5.873.985.942,50 14:09
5.341.964.631,65 14:09
Tüm Hisseler
Sayfa 319/319 İlkİlk ... 219269309317318319
Arama sonucu : 2552 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Buradan pbn ve piramit fon yöneticilerine "simit satın onurlu yaşayın" diyorum.

Sizin ne paranız var ne de işi biliyorsunuz sevgili dostlar.. Bugun maliyeden gelen açıklama sonrası tek dileğim aldığınız virmanlı işlemlerin incelenmesi. Bence siz bekturun da başını yakacaksınız öyle hissediyorum artık.

İzmir buca da 1+1 daire pazarlayan günlükçü emlakçıların sizden daha profesyonel iş yaptığına inanıyorum. Şu hisse özelinde çalıştırdığınız robotun elektriği bile zarar yazıyor.. hacim yaptıracak dermanları bile kalmadı lot satmadan inip çıkıyoruz.

Money finito.

2.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Patron spekçilik oynuyor. Patron hakkında yüzlerce şikayet var. Cimer SPK şu incelemeleri bir an önce yapsa da görsek. Fonlar da incelemeye alınmış PBN fonda 5 bin kişiyi 800 milyon lira batıran Bektura da bir uğrarlar herhlde.
    PBN de gerçekten itinalı bir iş var. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Piramit Tınaztepe için 124 TL hedefle öneri başlattı. Bu 1.adımdı. Bugünkü fiyatla 40 TL civarına gelir. Şimdi aracı kurumlar öneri yapıyor 1 yıllık süreçte ne olduğuna bakan yok. Tınaztepe için tek öneri getiren kurum ne hikmetse. Bu adımda tahmin ediyorum başarılı olunmadı. Mayıs ayında fon kuruldu sadece ne hikmetse(!)yine Tınaztepe den oluşan fon tüm patronun hisseleri de buraya devroldu. Burada organik bir ilişki olduğu açık. 3.adım sert bir yukarı hareketle hisse bir anda yukarı çekildi ancak bu süreçte fonda yatırımcı yoktu. 30-33 TL aralığından fon reklamı yapıldı bu da 3. ve en önemli adımdı. Bu süreçte hisse yataya alındı ve fona yatırımcıların gelmesi beklendi aslında bir nevi tuzağa çekildiler. 4.adım buydu. Günlerce hacimsiz yatay seanslarda alan Piramit satan Piramit günler geçti bu arada 5000 kişiyi geçen bir yatırımcı sayısı oluştu. Vizyonlar dar ve küçük olduğu için bu yeter dediler ve 1 günde fişi Bank of üstünden çektiler. Bu da 5. final adımı oldu. Muazzam bir hülle ve fon alanlara bilinçli bir şekilde ağır zarar verdirilmiştir. Burada Piramit ve PBN kadar Şirket yönetimi de zan altında kanımca çünkü Şirket hisselerini bu fona devretti ve öyle ya da böyle bu fonla organik ilişkisi vardır. Şimdi hazır bu gündem ısınmışken bu 1 yıllık zaman çizelgesiyle birlikte ilgili kurumlara göndermek gerekir. Ben Tınaztepe yatırımcısı olarak direkt bir zarar görmedim ancak fon üzerinden dönen oyunlarla hissenin itibarı da zedelenmiştir.

3.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Ya ne tekniği ne yön bulması arkadaş küçük spekçik Bektur ne derse o olur
    onun ne dediği, benim de çok umrumda... 20.50 aldıklarımı 23.00 iade ettim... dileyen, dilediğini desin...

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    yarın bir çok senette olası kırmızı bar beklentisi var.. şimdilik yakın izlemede..
    bu gün içinde kırmızı bar olasılığını belirttim..20.05 kırılmadığı sürece tekrar alıp, satacağım...

durup dururken niye gelip yazdığıma gelince, 12 hafta sonra dikkate alınacak önemli bir sinyal oluştuğu için..

bu sinyali nasıl mı kullanacak... onu da bektur a sormalı...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    PBN de gerçekten itinalı bir iş var. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Piramit Tınaztepe için 124 TL hedefle öneri başlattı. Bu 1.adımdı. Bugünkü fiyatla 40 TL civarına gelir. Şimdi aracı kurumlar öneri yapıyor 1 yıllık süreçte ne olduğuna bakan yok. Tınaztepe için tek öneri getiren kurum ne hikmetse. Bu adımda tahmin ediyorum başarılı olunmadı. Mayıs ayında fon kuruldu sadece ne hikmetse(!)yine Tınaztepe den oluşan fon tüm patronun hisseleri de buraya devroldu. Burada organik bir ilişki olduğu açık. 3.adım sert bir yukarı hareketle hisse bir anda yukarı çekildi ancak bu süreçte fonda yatırımcı yoktu. 30-33 TL aralığından fon reklamı yapıldı bu da 3. ve en önemli adımdı. Bu süreçte hisse yataya alındı ve fona yatırımcıların gelmesi beklendi aslında bir nevi tuzağa çekildiler. 4.adım buydu. Günlerce hacimsiz yatay seanslarda alan Piramit satan Piramit günler geçti bu arada 5000 kişiyi geçen bir yatırımcı sayısı oluştu. Vizyonlar dar ve küçük olduğu için bu yeter dediler ve 1 günde fişi Bank of üstünden çektiler. Bu da 5. final adımı oldu. Muazzam bir hülle ve fon alanlara bilinçli bir şekilde ağır zarar verdirilmiştir. Burada Piramit ve PBN kadar Şirket yönetimi de zan altında kanımca çünkü Şirket hisselerini bu fona devretti ve öyle ya da böyle bu fonla organik ilişkisi vardır. Şimdi hazır bu gündem ısınmışken bu 1 yıllık zaman çizelgesiyle birlikte ilgili kurumlara göndermek gerekir. Ben Tınaztepe yatırımcısı olarak direkt bir zarar görmedim ancak fon üzerinden dönen oyunlarla hissenin itibarı da zedelenmiştir.
    Evet dikkat çekmemek içinde satış için bofa ve citi yi kullandı bunlar üzerinden 4 milyon lot sattı. Kağıt üstünde fon satışı olmadı yersen. Bu aklı Bektura kim veriyor bilmiyorum ama çok çapsızlar.

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    onun ne dediği, benim de çok umrumda... 20.50 aldıklarımı 23.00 iade ettim... dileyen, dilediğini desin...

bu gün içinde kırmızı bar olasılığını belirttim..20.05 kırılmadığı sürece tekrar alıp, satacağım...

durup dururken niye gelip yazdığıma gelince, 12 hafta sonra dikkate alınacak önemli bir sinyal oluştuğu için..

En güzelini yapmışsın Bektur da aynısını yapıyor zaten. Diyorum ya hep, küçük spekçik Bektur oyun oynuyor.

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku

Sn. esozcan almış olduğunuz sinyal kısa vadeli mi orta vadeli midir ? Bir de bu sinyalin hedefi nedir ?

7. Midas günlerdir az çok demeden mal alıyor. Umarım uzun vadeli bir yatırımcı ve fon alımıdır. Ekipten olmayan Philip ve ak yatırım ı tahtadan düşürene kadar bekledi. Midas kısa vadeliyse onun için üzgünüm bol sabır. Yüklü fon veya yatırımcı alımına tahammülü olmayan takıntılı bir piyasa yapıcı. Bu aralar açılır açılmaz her sabah 5 dakika bank of satışı varsa bugünü boşa izlemeyin demektir.

8.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Midas günlerdir az çok demeden mal alıyor. Umarım uzun vadeli bir yatırımcı ve fon alımıdır. Ekipten olmayan Philip ve ak yatırım ı tahtadan düşürene kadar bekledi. Midas kısa vadeliyse onun için üzgünüm bol sabır. Yüklü fon veya yatırımcı alımına tahammülü olmayan takıntılı bir piyasa yapıcı. Bu aralar açılır açılmaz her sabah 5 dakika bank of satışı varsa bugünü boşa izlemeyin demektir.
    Yok o kısa vadeci. Midas, Marbas, Osmanlı, Tacirler arada gelip zarar edip gider. Bilanço hareketine geldiler muhtemelen. Bunu gören tahtacı her zaman olduğu gibi bastı aşağı.

Sayfa 319/319 İlkİlk ... 219269309317318319

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •