Artan

1,42 15.45 15:32
55,00 10 15:32
267,50 9.99 15:32
27,34 9.98 13:55
38,14 9.98 15:32
Artan Hisseler

Azalan

43,74 -10 15:32
45,36 -10 15:32
47,70 -10 15:24
283,50 -10 15:31
372,00 -9.98 15:29
Azalan Hisseler

İşlem

10.775.917.634,84 15:32
6.984.704.788,80 15:32
6.802.517.391,75 15:32
6.055.687.631,85 15:32
5.719.222.078,20 15:32
Tüm Hisseler
Sayfa 460/462 İlkİlk ... 360410450458459460461462 SonSon
Arama sonucu : 3691 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Haber düştüğü haftalarda yazdık idi burada.Altın falan hikaye. Demir madeni yoğun alanlarda bi miktar altın olabilir ama çıkarılabilir değerlerde olmaz. Bunu zamanında belirttik. Bu haberi kullanarak siz sakın satmayın aman haa bakın altın maltın sonra bi uçar mazallahhhh ama biz al-sat a devam edeceğiz mesajı verildi idi. Nitekim öyle de oluyor 22 ye basıyorlar 30 a çekiyorlar 25 e basıyorlar avarallerde aman altınnnn varrrr diye hamallığa devam ediyor.

2. tamam bilader en iyi yatırımcı, en zeki, parasına en çok para katan sensin :D garibanla dalga geçerek bu vasıflarına zeval getirmesen daha yakışıklı olur.

aslında "hoşt köpek" demenin yakışacağı durumlarda bu mesajı yazdıracak medeniyeti senin de göstermen gerekiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by ergotuvar Yazıyı Oku
    tamam bilader en iyi yatırımcı, en zeki, parasına en çok para katan sensin :D garibanla dalga geçerek bu vasıflarına zeval getirmesen daha yakışıklı olur.

aslında "hoşt köpek" demenin yakışacağı durumlarda bu mesajı yazdıracak medeniyeti senin de göstermen gerekiyor.
    Haşa ne demek. Biz kimiz ki.
    Bak kripton gezegeninden gelip de parasına para katanlar var mış. Meğersem bize eregl toplayın derken kendisi neler yapıyormuş. Kimin ne olduğunu ne amaçla yazdığını biliyoruz sen merak etme avarel kardeş.
    Gidin sorun yaaa zaten bende eregl evet bir dönem oldu ama portföyde can acıtmayacak düzeyde falan diye eveler geveler. Ama her allahın günü eregl topiğinde "yasaklayın şunlarııııııııııııııı elinizdeki malları almaya çalışıyorlarrrr" diye posta koymakla meşguldü zamanında.
    Keşke çok kazandıran kripto fikirlerini de paylaşsa idi bari bir faydası olurdu.

Neyse hadi bakalım avareller toplama biriktirme devam marş marş. Daha 3 sene oldu 2 sene sene falan toplamaca biriktirmece devam.Sıkıntı yok.

4. Cemal demirtaş şirket çok soru geldiği için bu kap ı atmak durumunda kaldı diyor. Umrek raporu belirleyici olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Haşa ne demek. Biz kimiz ki.
    Bak kripton gezegeninden gelip de parasına para katanlar var mış. Meğersem bize eregl toplayın derken kendisi neler yapıyormuş. Kimin ne olduğunu ne amaçla yazdığını biliyoruz sen merak etme avarel kardeş. Bizim derdimiz onlarla .
    Mathias artık şu işleri geride mi bıraksak? Kendi adıma, duygusal tepkilerle öfkeyle yazdığım şeyler oldu ben de kabul ediyorum. Ama artık forumda insanları yormasak? Bak geçen gün de deli meli dedim kusura bakma. Ama bu şekilde atışma işi çok uzadı. Haklı olduğun yerler var zaten bunu ben de yazdım. Gaz veren pazarlayan varsa kötü niyetle Allahtan belasını bulsun. Fakat şuraya bir iki yorum okumaya gelen insanlara iyilik etmiyoruz. Etmiyorsun demedim bak etmiyoruz. Senin de değerli yorumların olacağını düşünüyorum. Delirdiysen bizim de katkımız olmuştur. Sen de bizi delirttin çoğu kez. Artık geleceğe bakalım, ne olacak hisse, sektör, borsa bunları konuşalım.

6. Gubretasi 2017-2021 arası taşıdım. Altin madeni kozalden gubreye gecerken hisse taban olmustu. Cok iyi bilenler varya acip baksinlar.

7.  Alıntı Originally Posted by kalus Yazıyı Oku
    Gubretasi 2017-2021 arası taşıdım. Altin madeni kozalden gubreye gecerken hisse taban olmustu. Cok iyi bilenler varya acip baksinlar.
    Taşıdım dediğin hisseyi bile bilmiyorsun gelmiş avarellik yapıyorsun milletin de kafasını karıştırıyorsun.

GUBRF de 2015 deki hype/pump sonrası 3.5 dolardan kucağa bırakıldıkdan sonra 2019 yılında 0.40 dolar a kadar gerilemiş milletin parasını pula çevirmiş idi. O yıllarda alttan altta kozaa nın portföyünde olan maden sahalarının yandaşa peşkeş çekileceği bunun da gubrf olacağı konuşulmaya başlanmış borsanın güziiiidee spelükatörlerinden birisi de 0.40 dolara basılan gubrf hisselerini KREDİLİ olarak toplamaya başlamış idi.
    2020 yılında pandemi falan dinlemeden de rallisini yaptı idi.

Taşıdım dediğiniz hisse nin hikayesini bile bilmiyorsunuz.

Farklar.
    Hisse zaten dolar bazında 10 da birine basılmış paçavra durumda idi
    Namlı bir spekülatör hisseleri toplamış sonucu belli!! mahkeme kararını bekliyordu.
    Saha hali hazırda altın sahası idi. Buldu bulunacak çıktı çıkacak değildi. Koza nın uktesinde bir maden alanı idi. Fetö olayları sonrası el konuldu idi.

eregl nin durumu çok çok farklı olmasına rağmen neden aynı imişcesine hikaye anlatıyorsunuz ?
    Haber düşünce yaptığı taban da haberden ötürü değil Corona virüs haberleri nedeni ile olmuş idi. Bütün borsa komple çakılmış idik zaten.

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Taşıdım dediğin hisseyi bile bilmiyorsun gelmiş avarellik yapıyorsun milletin de kafasını karıştırıyorsun.

GUBRF de 2015 deki hype/pump sonrası 3.5 dolardan kucağa bırakıldıkdan sonra 2019 yılında 0.40 dolar a kadar gerilemiş milletin parasını pula çevirmiş idi. O yıllarda alttan altta kozaa nın portföyünde olan maden sahalarının yandaşa peşkeş çekileceği bunun da gubrf olacağı konuşulmaya başlanmış borsanın güziiiidee spelükatörlerinden birisi de 0.40 dolara basılan gubrf hisselerini KREDİLİ olarak toplamaya başlamış idi.
    2020 yılında pandemi falan dinlemeden de rallisini yaptı idi.

Taşıdım dediğiniz hisse nin hikayesini bile bilmiyorsunuz.
    Hikayesini ve kimin topladigini kimin baskiladigini en dusuk fiyat 2.27 görürken neden gördüğünü biliyorum. 2 gun onceden kardesim 3.15 ten 138 bin lot aldiktan sonra hisse bir kac gunde 2.27 gordu. Sen cok biliyorsun ya....

Sayfa 460/462 İlkİlk ... 360410450458459460461462 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •