Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 2537/2538 İlkİlk ... 153720372437248725272535253625372538 SonSon
Arama sonucu : 20302 madde; 20,289 - 20,296 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://x.com/Cobratate/status/1979134977192214851

Linkte video var.

Andrew Tate

@Cobratate
    ·
    17 Eki
    BITCOIN IS GOING TO $26,000
    Yaman
    @Yamankarassu
    Bitcoin değil 26 bin dolar 100 bin dolar altına düşsün meydana çıkıp beni siken yok mu diye bagıracagım.
    Range Blue
    @rangeblue_
    ·
    30d
    Yaman sana bi haberim var

2. Ömer Faruk Eminağaoğlu
    @eminagaoglu
    ·
    1 sa
    YARGIÇ VE SAVCILAR HAKKINDAKİ,
    YARGIÇ VE SAVCILIK GÖREVLERİNDEN ADALET BAKAN YARDIMCILIĞINA ATANANLAR HAKKINDAKİ ANAYASA HÜKÜMLERİ

ANAYASA MD 140/5
    Hakimler ve savcılar, kanunda belirtilenlerden başka, Resmî ve özel hiçbir görev alamazlar.

ANAYASA MD 140/7
    Hakim ve savcı olup da adalet hizmetindeki idari görevlerde çalışanlar, hakimler ve savcılar hakkındaki hükümlere tabidirler.

HSK GÖREVE!
    #HSK

3. m_u_a_m_m_e_r 𝕏
    @m_u_a_m_m_e_r

Yorum hesabı
    @grok
    bahsi geçen savcının yurtdışı bir kurumun yönetim kurulunda olması nedeniyle, hsk tarafından nasıl bir müeyyide uygulanmalı?
    Grok

@grok
    ·
    1 sa
    HSK, Anayasa Md. 140/5 uyarınca savcının yurtdışı kurum yönetim kurulunda yer almasını disiplin soruşturmasına tabi tutmalı. Bu, resmi veya özel görev yasağına aykırı olduğundan, kınama, aylıktan kesme veya meslekten çıkarma gibi müeyyideler uygulanabilir; ihlalin niteliğine göre HSK takdir eder. Savcı, idari görevde olsa da yargı mensubu statüsünü korur, bu yüzden tam soruşturma şart.

4. https://abcgazetesi.com.tr/chp-lider...=690ba8869c40d

CHP Lideri Özgür Özel Hakkında Soruşturma Başlatıldı!
    "Senin gözüne bakıyorum Erdoğan! Sen belediye başkanlığı yaptın, yargılandın. Bir gün senin kapına gelen, eşinin yanından alan oldu mu? 30 bin ziyaretçi geldi diye övündün. Dünün mazlumuydun, bugünün zalimisin. Gözünün içine baka baka söylüyorum!

Bizimle uğraşan itine, köpeğine sahip çık! Bundan sonra da hak etmediğimi duyarsam, hak ettiğini duyarsın. Çok daha beterlerini duyacaksın. Çıkmış bugün hararet, şanzıman, dingil, mingil diyor. Bu meydandaki insanlar hak, hukuk, adalet diyorum!"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, mitingden bir süre sonra Özel hakkında bu konuşması nedeniyle "Cumhurbaşkanı'na hakaret "ve Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçlarından re'sen soruşturma başlatıldı.

5. https://x.com/Polymarket/status/1986108662562091265

Polymarket
    @Polymarket
    BREAKING: SCOTUS projected to strike down Trump's tariffs as unconstitutional.

DeepL ile çevir
    SON DAKİKA: ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın gümrük vergilerini anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etmesi bekleniyor.

6. Atilla 𐱅𐰇𐰼𐰰
    @ebugargamelyeni
    SON DAKİKA

Donald Trump New York'un ilk müslüman belediye başkanı Mamdani'nin üniversite diplomasını iptal etti.
    Mamdani'nin babasının evinde New York Jandarma ekipleri arama yapıyor.

7. https://www.dw.com/tr/new-yorkun-yen...dir/a-74620784

Trump'a meydan okudu
    New York'un 1892'den beri en genç belediye başkanı olarak göreve başlamaya hazırlanan Mamdani, Brooklyn semtindeki seçim etkinliğinde yaptığı zafer konuşmasında ABD Başkanı Trump'a seslendi.

"Donald Trump, izlediğini bildiğim için sana dört kelimem var: Turn the volume up (Sesi aç)" diyen Mamdani, "Donald Trump tarafından ihanete uğramış bir ulusa onu nasıl yenebileceğini gösterebilecek biri varsa, bu, onu yaratan şehirdir" ifadelerini kullandı. Mamdani, "Ve bir despotu gerçekten korkutmanın bir yolu varsa, bu, ona güç kazandıran koşulları ortadan kaldırmaktır" diye ekledi.
    "Bu siyasal karanlık döneminde, New York ışık olacak" ifadesini kullanan Mamdani, "New York, göçmenlerin kenti olarak kalacak. Göçmenler tarafından inşa edilmiş, göçmenler tarafından ayakta tutulmuş ve bu geceden itibaren bir göçmen tarafından yönetilen bir şehir" diye ekledi.
    Hayır, malesef New York göçmenlerin şehri olarak kalmayacak. New York'ta hiç göçmen kalmayacak.

Mandani Türk'tür. Bakınız, Dravidler. Dravid= Druid. Önceki mesaj mutlaka şakadır.

8. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    4s
    Şampiyonlar Ligi gol krallığı sayfasında Victor Osimhen, 6 gol ile zirvede:

6- Victor Osimhen
    5- Erling Haaland
    5- Harry Kane
    5- Kylian Mbappe
    Çok büyük başarı. Bu kadar para verilir mi diye eleştirmiştim ama adam oynadı. Oynamasaydı batmıştık.

Sayfa 2537/2538 İlkİlk ... 153720372437248725272535253625372538 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •