Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 333/360 İlkİlk ... 233283323331332333334335343 ... SonSon
Arama sonucu : 2879 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Viop LXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Adamın konuşurken kendini özgüveni yok. Zorla çıkarmışlar gibi ..

Enerjisi iyice azalmış..
    Araba son model olsa ne olur içinde yakıtı yoksa ,
    30 aydır birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama arabaya aldıkları yakıtla kısa yol yapa biliyorlar,
    uzun yol için destek yok , reçete belli ama koltuk ve konfor dan oluruz diye hükümet uygulamıyor .
    Adalet,liyakatlı yöneticiler kurumlara,yandaşın musluğunu kapat,çağır muhalefeti orta yolu bul siyasette yumuşama, tutuksuz yargılamaya geç emin olun 30 aydan beri yaptıkları hamleden daha çok aşağı gelir enflasyon , borsa yukarı döner ekonomiye rahatlama gelir.Ha bunu yapmadıkları sürece enjekte ile bu kadar olur bu piyasa ne zaman seçim kararı alır trend başlar borsada .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Araba son model olsa ne olur içinde yakıtı yoksa ,
    30 aydır birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama arabaya aldıkları yakıtla kısa yol yapa biliyorlar,
    uzun yol için destek yok , reçete belli ama koltuk ve konfor dan oluruz diye hükümet uygulamıyor .
    Adalet,liyakatlı yöneticiler kurumlara,yandaşın musluğunu kapat,çağır muhalefeti orta yolu bul siyasette yumuşama, tutuksuz yargılamaya geç emin olun 30 aydan beri yaptıkları hamleden daha çok aşağı gelir enflasyon , borsa yukarı döner ekonomiye rahatlama gelir.Ha bunu yapmadıkları sürece enjekte ile bu kadar olur bu piyasa ne zaman seçim kararı alır trend başlar borsada .
    Aynen Sindoma Hocam sorun burada zaten geçende belirtmiştiniz. Ama yapmıyorlar itibardan zerre tasarruf etmezler bunlar. Onun için bu kafayla dünyanın en ekonomistleri gelse mb başına geçse zor. Sorun iktidar ve ortağında.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

yatay kanal içinde 240 dk graflarda 4042 üzeri kapanışlarda 4160-4170 benim takip ettiğim bantlar
    dün paylaştığım graf soruluyor sağ omuz yapıldı bekliyor kanal içinde hedefler aynı değişen birşey yok.son hali aşağıda gelicek habere göre kanal içinde hamlesini yapacak aşağıda 3800 ler yukarda 4160-4170 bölgesi.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. Yeni Ulak
    @YeniUlak
    ·
    33d
    Evinde 26 kg altın bulunan DHMİ bürokratı Mehmet Cemil Acar'ın malvarlığı ortaya çıktı:

Sultanbeyli'de 1 daire
    Yenimahalle'de 1 dükkan
    Mersin Mezitli'de 2 daire
    Çankaya'da 2 dükkan
    Mersin Yenişehir'de 1 daire
    Batman'da fabrika arsası
    2022 model lüks otomobil
    128 banka hesabında 29,8 milyon lira
    2 milyon lira değerinde BES hesabı
    2018 model lüks SUV
    Gölbaşı'nda 3 daire
    Çankaya'da 2 dükkan
    Yenimahalle'de 1 dükkan
    Yenimahalle'de 1 daire

Acar'ın son maaşının 80 bin TL olduğu öğrenildi.

(Tolga Şardan)
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. 3. Dünya Savaşı
    @ww3mediaa
    ·
    7 Kas
    🔴ABD Başkanı Donald Trump:

“Nükleer silahlarımızla dünyayı 150 kez havaya uçurabiliriz.”
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Yeni Ulak
    @YeniUlak
    ·
    33d
    Evinde 26 kg altın bulunan DHMİ bürokratı Mehmet Cemil Acar'ın malvarlığı ortaya çıktı:

Sultanbeyli'de 1 daire
    Yenimahalle'de 1 dükkan
    Mersin Mezitli'de 2 daire
    Çankaya'da 2 dükkan
    Mersin Yenişehir'de 1 daire
    Batman'da fabrika arsası
    2022 model lüks otomobil
    128 banka hesabında 29,8 milyon lira
    2 milyon lira değerinde BES hesabı
    2018 model lüks SUV
    Gölbaşı'nda 3 daire
    Çankaya'da 2 dükkan
    Yenimahalle'de 1 dükkan
    Yenimahalle'de 1 daire

Acar'ın son maaşının 80 bin TL olduğu öğrenildi.

(Tolga Şardan)
    Mülk Allah in biz emanetciyiz der sıyrılır....

7. Ben bir seneden beri yazıyorum.Tek çıkış yolu anayasa değişikliği ve parlementer sistemdir.

Yaşadığımız her şey bizi oraya çıkaracaktır/ götürecektir.

Ben birçok kişinin aksine erken seçim resti bekleyenlerden değilim.

Bana göre böyle bir resti geçersiz kılacak yegane rest ,parlementer sistem restidir.

Haydi seçime denildiğinde,buyrun parlementer sisteme denilecektir.Tartışmasız ikinci rest kabul görecektir.

Çünkü ben mevcut sistemle yapılacak bir seçimin hiç bir sorunu çözmeyeceğine inanıyorum.

Perde arkasının da böyle düşündüğünü tahmin ediyorum.Bu nedenle yakın zamanda kamuoyunun gündemine parlementer sistem ( isim başkada olabilir)konusu sunulacaktır.

Çünkü anayasa ile değişmesi gereken şeyler bize yaşatılarak gösterildi/ gösteriliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Ben bir seneden beri yazıyorum.Tek çıkış yolu anayasa değişikliği ve parlementer sistemdir.

Yaşadığımız her şey bizi oraya çıkaracaktır/ götürecektir.

Ben birçok kişinin aksine erken seçim resti bekleyenlerden değilim.

Bana göre böyle bir resti geçersiz kılacak yegane rest ,parlementer sistem restidir.

Haydi seçime denildiğinde,buyrun parlementer sisteme denilecektir.Tartışmasız ikinci rest kabul görecektir.

Çünkü ben mevcut sistemle yapılacak bir seçimin hiç bir sorunu çözmeyeceğine inanıyorum.

Perde arkasının da böyle düşündüğünü tahmin ediyorum.Bu nedenle yakın zamanda kamuoyunun gündemine parlementer sistem ( isim başkada olabilir)konusu sunulacaktır.

Çünkü anayasa ile değişmesi gereken şeyler bize yaşatılarak gösterildi/ gösteriliyor.
    Hangi partiye oy verelim

Sayfa 333/360 İlkİlk ... 233283323331332333334335343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •