Trump ve Pentagon'un istediği de budur.Almanya Başbakanı Friedrich Merz:
"Almanya, Rusya'yı caydırmak için AB'nin "en güçlü ordusunu" kurmalı."
Trump ve Pentagon'un istediği de budur.Almanya Başbakanı Friedrich Merz:
"Almanya, Rusya'yı caydırmak için AB'nin "en güçlü ordusunu" kurmalı."
Peter Spina ⚒ GoldSeek | SilverSeek
@goldseek
Has China, the world's #1 gold mining country, ceased publishing quarterly gold mining output data?
China did not publish gold data for the latest quarter as it usually does in late October, prompting industry speculation that the world's top producer of the precious metal may have ceased publication altogether.
- Reuters
DeepL ile çevir
Dünyanın bir numaralı altın madenciliği ülkesi olan Çin, üç aylık altın madenciliği üretim verilerini yayınlamayı bıraktı mı?
Çin, her zamanki gibi Ekim ayı sonunda son çeyreğe ait altın verilerini yayınlamadı. Bu durum, sektörde dünyanın en büyük değerli metal üreticisinin yayınlamayı tamamen bırakmış olabileceği yönünde spekülasyonlara yol açtı.
- Reuters
SON DAKİKA!
CHP Lideri Özgür Özel dahil 12 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için hazırlanan 18 dosya TBMM'ye sunuldu.
https://x.com/trhaber_com/status/1986139945787158720
Linkte video var.TRHaber
@trhaber_com
Papa 14. Leo'nun Türkiye ziyareti öncesinde Vatikan heyeti Bursa'ya geldi.
▪️Programları kapsamında Vatikan'dan gelen papaz ve rahibelerden oluşan 38 kişilik heyet, ilk olarak İznik Bazilikası ve Ayasofya Camisi'ni gezdi.
Heisenberg
@heisenbergtrx
·
4s
Dogma buyume Izmir’liyim. Islerim sebebiyle yaklasik 15 senedir Izmir’de yasamiyorum.
3-5 gunluk geldim ve neden Izmir’de is yapilmaz daha iyi anladim.
Izmir’de sadece gelicen, butun gun midye-sogus yiyip bombos takilican. Baska bir islevi yok sehrin.
Devlet dairesinden, mekanina kadar herkes gevsek, calismak istemiyor. Herkes kendini ne is yaparsa yapsin ulasilmaz ve herkesten ustun goruyor.
Bu sehri Istanbul’lularin ele gecirmesi iyi olmus bi yerde. En azindan duzgun isletmeler acilabilmis, insanlar hizmet alir olmuslar.
Bana kalsa burada tum devlet dairelerini de ozellestirip satarim. Tum memurlari da isten kovarim.
Bence Izmir buyuksehir belediye baskani, grev zamani hayatinin en onemli firsatini kacirdi. Hepsini kovmasi gerekirdi.
70-80bin calisan sadece belediye’de, devlet kurumlarinda da bir o kadar calisan vardir. Is yapan 5 kisi varsa 500 kisi de yanci var.
Bunu Izmir’de dogmus buyumus biri olarak soyluyorum. Hic bir Izmir’linin de buna karsi bir argumaninin oldugunu dusunmuyorum. Varsa yazin cidden merak ediyorum.
Umarim daha fazla Istanbul’lu gelir, daha cok ele gecirirler sehri.
Unutmayınız, bizdeki en çok kızıl saçlı Yozgat'tadır...![]()
Yer İmleri