Artan

129,80 10 13:55
20,24 10 14:12
15,21 9.98 14:06
202,70 9.98 14:11
162,60 9.94 14:11
Artan Hisseler

Azalan

42,74 -9.98 14:10
74,90 -9.98 14:11
23,66 -9.97 14:11
31,62 -9.97 14:12
211,50 -9.96 14:09
Azalan Hisseler

İşlem

4.379.822.402,50 14:12
4.175.273.457,50 14:11
3.857.446.987,50 14:12
2.805.350.094,80 14:12
2.623.416.210,06 14:12
Tüm Hisseler
Sayfa 620/620 İlkİlk ... 120520570610618619620
Arama sonucu : 4960 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Spekülatör tepkileri yönetmeye devam eder görüşündeyim. Ben kesinlikle bulaşmam, ne alır ne de satarım. Hisse henüz Eczacıbaşı kışına girmedi. Eğer girerse, eski yatırımcıların iyi bildiği gibi, Eczacıbaşı kışları çok uzun sürer!
    Bende 75 e aldım 81 e verdim gerçi az almıştım dün maliyet 83 te kaldı .

98 ila 115 arası vermiştim ÜLKEM kalsın sıkıntı yok taşırım.

100 günlük ortalamayıda baz aldım.

Eliyot teorisine görede bence tabiki gitmeli .

Döneceği yeri tespit etmeliyim.50 gün tutmazsa 100 günde toplarım.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Emin değilim ama bu kadar yüksek hacim, hisseden çıkmanın işareti olabilir..Yine bu forumda yükseliş başlarken bu fiyat seviyesindeyken hisseye hakim olma savaşı çıktığını yazmıişardı. Spekülatör için başabaş seviyesi bu civarda olabilir..

3. Cuma günü A1 4.7 milyon lot aldı.
    Oyak ve vakıf 6 milyon lot sattı.
    Karşı bacak olduğunu sanıyorum.
    İşlem hacmi 2.6 milyar.
    Hacim artışı muazzam,fiyat 70 krş arttı.
    A1 fonlara mal alır.
    Fonlar geri alıma başladı gibi.
    Maliyetleri 81 gibi.
    Daha önce gördüğü 115 tl elbet görecektir!
    Zaman!!
    Sabır!!

4.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Emin değilim ama bu kadar yüksek hacim, hisseden çıkmanın işareti olabilir..Yine bu forumda yükseliş başlarken bu fiyat seviyesindeyken hisseye hakim olma savaşı çıktığını yazmıişardı. Spekülatör için başabaş seviyesi bu civarda olabilir..
    Ben de aynı şekilde düşünüyorum, yedirme operasyonu, önce 100 lerde durdu yedirdi, sonra 90 larda yedirdi şimdi 80 lerde yediriyor...

Millet de düştükçe klasik 114 görmüş kağıt diye alır, bizim milletin klasik hareketidir..

Halbuki 100 den sonra almak daha doğru, bence, çıksın 100 de normalleşsin al kaçarsa da kaçsın..

Biz ky olarak öğrenemedik..

Bunu ky ye iyilik olsun diye değil, spek e uyuzluk olsun diye yazıyorum ki işi bozulsun..

Bir anda 70 lerin başında yeni normal görürsünüz şaşırırsınız. Sonra ah vah etmeyin. Spek keşke tersini yapsa ama... Belki de 150 yapar ben tavsiye vermiyorum asla ona göre...

Not: ben hisseye hakim olma savaşı diye bir şeye inanmam mümkün değil bu sadece bu adamları tanımayanların ıydurduğu veya kasıtlı bir yutturmaca, hisse ye B. E. den başka kimse el atamaz ondan izinsiz, bu saflık acınası bir durum..

Ağzımı da bozmayayım hisseye hakim olma savaşı imiş bak bak bak....

5. Sayın Noreply bazı tanımlamaları ile efsanedir hakkını teslim etmek lazım, "render to cezar what cezars", gibi

EC kışları sert yağışlı ve soğuk ve uzun olur, umarım hep Bali , ki sn.Noreply iyi bilir, bana nasip olmadı İnşallah olur, veya Hawaii mevsimi olur..

6. 24 kasımda MSCI endeksindeyiz,o zamana kadar borsada tekrar sisteme oturur.
    Manipülasyon yapanların ve yancıların malları satılıyor şu anda.
    Çoğu taban.
    Yıl sonuna doğru alımlar gelecek diye tahmin ediyorum.
    Belirsizliğin bitmesi lazım..
    Patrondan habersiz hisse ile kimse oynayamaz.
    BE şirketinin ederini bilmiyor mu?
    Uzun vadede çok iyi olacak,eminim!!

7. Daha Eczacı kışı başlamadı. Beni beklemesinler bu sene kısnet olursa yine Asya'dayım. Hissenin fiyatını -kol çeker gibi- 80 liralara indirdiklerinde amaç bir gruptan diğerine havaleymiş İşlemler ve burada yazılanlar bu olasılığa işaret ediyor. Yeni yanaşan taşaron işi kotarabilir mi, şirketin değerini ortaya çıkartabilir mi? Henüz bilinmiyor. Yatırım holdingde uzun süredir ikamet eden muhterem olasılıkla ilaç spekülatörü göbekten bağlı olmayabilir. Bekledi bekledi, parite 2,85 e gelinceye kadar durdu, oradan sonra atağa geçti. Yine de göbek bağı hiç yoktur diyemem. Fakat bu iki şirket aynısının tıpkısı oldukları halde bileşik kaplar gibi hareket etmiyor, dileyen ispatını grafiklerde bulabilir. Daha önce de yazmıştım; bundan sonra oyun spekülatör ve peşine takılanlar arasında geçer. Hafifletilmiş payları bu saatten sonra ne artırır ne de azaltırım, durumu beğenmezsem önce azaltma tarafını düşünürüm!

8.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Daha Eczacı kışı başlamadı. Beni beklemesinler bu sene kısnet olursa yine Asya'dayım. Hissenin fiyatını -kol çeker gibi- 80 liralara indirdiklerinde amaç bir gruptan diğerine havaleymiş İşlemler ve burada yazılanlar bu olasılığa işaret ediyor. Yeni yanaşan taşaron işi kotarabilir mi, şirketin değerini ortaya çıkartabilir mi? Henüz bilinmiyor. Yatırım holdingde uzun süredir ikamet eden muhterem olasılıkla ilaç spekülatörü göbekten bağlı olmayabilir. Bekledi bekledi, parite 2,85 e gelinceye kadar durdu, oradan sonra atağa geçti. Yine de göbek bağı hiç yoktur diyemem. Fakat bu iki şirket aynısının tıpkısı oldukları halde bileşik kaplar gibi hareket etmiyor, dileyen ispatını grafiklerde bulabilir. Daha önce de yazmıştım; bundan sonra oyun spekülatör ve peşine takılanlar arasında geçer. Hafifletilmiş payları bu saatten sonra ne artırır ne de azaltırım, durumu beğenmezsem önce azaltma tarafını düşünürüm!
    Haklısınız. Bu hissede kazanç sadece tesadüf. Öngörü veya analiz yapılacak bir tarafı yok. 6000 adet için kumar oynamıştım. Çok sürünmüştü. Gerekirse onu da satar bağımı koparırım. Yeterli kazanç oldu. Şikayet etmem. Elbette hissenin doğasına hakim olanlar daha iyi kazanç almışlardır. Gönülden kutlarım.

Sayfa 620/620 İlkİlk ... 120520570610618619620

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •