son adsız.jpg
................
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
mesaj 2593 ten devamla,
yeşil ovali alma niyetim vardı, az kala döndü,...şu anda tam terse gidiyor,...son olarak ctesi flata geçmiştim,..2.26 civarları
tekrar yeniden 2.43 civarlarından short lamaya başladım,..maliyet 2.45 şu anda alınan poz henüz minumumda,...bunda 2.64 de kadar dizili short emirtlerim var,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Reuters:
Suç gözlemcisi FATF, 'gri liste'den çıkışın ardından Türkiye'yi ziyaret edecek
[emoji843] Uluslararası mali suç gözlemcisi FATF (Mali Eylem Görev Gücü) ekibi, Türkiye’nin geçen yıl “gri liste”den çıkarılmasının ardından ödemeler ve diğer konuları görüşmek üzere bu ay Türkiye’ye saha ziyareti gerçekleştirecek.
[emoji843] Reuters’a konuşan beş kaynağa göre ziyaret, 24–28 Kasım tarihlerinde Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), bankalar, ödeme hizmeti firmaları ve diğer kurumlarla yapılacak toplantıları kapsayacak ve üç haftaya kadar sürebilecek.
[emoji843] FATF, geçen yıl Türkiye’yi gri listeden çıkararak, kara para aklama ve terör finansmanını önleme konusundaki ilerlemeleri takdir etmişti.
[emoji843] Türkiye, bankacılık, gayrimenkul ve diğer riskli sektörlerdeki denetim eksiklikleri nedeniyle Ekim 2021’de gri listeye alınmış ve bu durum ülkenin yatırımcı güvenine zarar vermişti.
[emoji843] FATF sözcüsü, Kasım ayında bir ziyaret planlandığını doğruladı ancak toplantıların zamanı ve içeriğiyle ilgili ayrıntı vermedi. MASAK’tan ise yorum gelmedi.
Kaynak: Reuters
son adsız.jpg
bofik.........
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
son adsız.jpg
En düşük 121,970 görüldü....Tamam mı yoksa 120,600 e dogru gidecek mi...
Yer İmleri