Artan

18,15 10 18:10
12,98 10 18:10
92,45 9.99 18:10
78,15 9.99 18:10
21,24 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,15 -10 18:10
57,15 -10 18:10
171,40 -9.98 18:10
5,51 -9.97 18:10
56,50 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.919.038.375,02 18:10
9.508.688.624,25 18:10
4.588.155.445,00 18:10
4.502.704.206,35 18:10
4.186.129.219,60 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 40/41 İlkİlk ... 3038394041 SonSon
Arama sonucu : 324 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

sende mi BRUTUS....

beni ve yazilarimi iyi okuyun....bilhassa girgir gibi gorunenleri....

15 GUN ONCE YAZDIM....TURKIYEDE BAZI FONLARA COKECEKLER....

hubari olanlar erken davranip satip kacacak dedim....15 gundur satiyorlar....ve ben kilimi kipirtatmiyorum.....

niye....

cunki....

bu FONLARA COKECEK GUC....BU SATISLARI ALACAK....ve aliyorlar....

bugunde ilan ettim.....SATISLAR BITTI....ORTAM CIKISA HAZIR DIYE.....

HERSEYDEN HUBARDARIM BEN.....kuyumcular sayesinde....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. Kara paranın girdiği kağıtlar belli. Hiç birisi endeksi etkileyecek hisseler değiller. Ben çok bilgi doluyum ben ne dersem olur!! (olmuyor ya) diyorsun ama papağan gibi piyasada KY yi uyutmak için söylenen yalanları tekrardan başka da birşey söyleyemiyorsun.

Borsadan hiç anlamayan adam bile bugün senin şu söylediğini söylüyorsa (ki söylüyor da zaten) ben (biz) neden okuyalım ki seni?

Mesela 2022 2023 de eregl de mital satışı bitsin füze füzeee diyordu herkes. Bense esas o satış oluyor diye fiyatı yüksek tutuyorlar satış bitsin gümmmmm dediğim için afaroz edildim idi. O avareller hala bunu neden niçin dediğimin bilincine varamadılar.

Umarım anlatabilmişimdir. Bize saçlarımızı diken diken edecek bilgi lazım. Mesela paldır küldür çağrılıp , TR ye rusyadan petrol doğalgaz alımını kes! çin ile ticareti kes! dendi. Ardından birden bire kara para operasyonları başladı. Bir tanesi mesela çok ilginç tamamen çin malı ile burada montaj yapan yerli millici bir firma . Bir aile . ?? Ne iş. Kara para işin coverlaması mı.?
    Tuprs bu işlerin neresinde mesela.?
    Son düzenleme : Mathias; Dün saat: 13:45.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Kara paranın girdiği kağıtlar belli. Hiç birisi endeksi etkileyecek hisseler değiller. Ben çok bilgi doluyum ben ne dersem olur!! (olmuyor ya) diyorsun ama papağan gibi piyasada KY yi uyutmak için söylenen yalanları tekrardan başka da birşey söyleyemiyorsun.

Borsadan hiç anlamayan adam bile bugün senin şu söylediğini söylüyorsa (ki söylüyor da zaten) ben (biz) neden okuyalım ki seni?

Mesela 2022 2023 de eregl de mital satışı bitsin füze füzeee diyordu herkes. Bense esas o satış oluyor diye fiyatı yüksek tutuyorlar satış bitsin gümmmmm dediğim için afaroz edildim idi. O avareller hala bunu neden niçin dediğimin bilincine varamadılar.

Umarım anlatabilmişimdir. Bize saçlarımızı diken diken edecek bilgi lazım. Mesela paldır küldür çağrılıp , TR ye rusyadan petrol doğalgaz alımını kes! çin ile ticareti kes! dendi. Ardından birden bire kara para operasyonları başladı. Bir tanesi mesela çok ilginç tamamen çin malı ile burada montaj yapan yerli millici bir firma . Bir aile . ?? Ne iş. Kara para işin coverlaması mı.?
    Narsist ve megaloman arasındaki fark nedir?
    Megaloman kişi hiçbir zaman psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu kabul etmez, aksine insanların kendisini ezmeye çalıştığını zanneder. Megalomaninin narsizmden farkı ise şudur; narsist bir kişi kendisini aşırı beğenir ve kendisine tapan bir kişidir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Kara paranın girdiği kağıtlar belli. Hiç birisi endeksi etkileyecek hisseler değiller. Ben çok bilgi doluyum ben ne dersem olur!! (olmuyor ya) diyorsun ama papağan gibi piyasada KY yi uyutmak için söylenen yalanları tekrardan başka da birşey söyleyemiyorsun.

Gelelim gri liste ve kara para hikayesine bu temizliğin olmasını Sem amca istedi zaten radarlarını açtılar trafiği gördüler uyardılar şimşek üzerinden benim gördüğüm , hikayen olmadığı için piyasada birilerine yol veriliyor ha bunu imtiyazlı kurumlarla yapıyorlar yada imtiyazlı makinalarla sonra Bakan bey borsada yatırımcı olunmalı diyor tamamda bu imtiyazlılar ınsıder üzerinden piyasayı tahtalar arası trade ederken kanal içinde yatırımcı olan sadece hamallık yapar .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Düşer mi bu borsa be
    Kontrollü
    Tek elden yönetiliyor
    Talimat geliyor yükseltin diye
    Mallar paket
    Akkepem düşsün istemiyahhh
    Akp bofa sopasıyla kemik kırıyor
    Kırılan kemikleri alıyor bir daha kırıyor
    Bunları taa 2 yıl önce yazdık

Avel tayfa ne diodu akepe bistin dusmesini istemiyahhhh

kuzu...UZUN VADE TEKNIK ANALIZI....

iki bolum bu.....

birincisi.....20 000 endeks....2026 ilk yari....

ikincisi.......40 000 endeks....2026 sonu....ERKEN SECIMIN HEMEN ONU....

ne yaptik....2025 haziranda....9000 endekste mala girdik....1 yil sonra....2026 ilk yarida endeks 20 000....1.5 yil sonra ise...

40 000 endeksi opecegiz ve SATIP GIDECEGIZ....planimiz ve programimiz bu....BUNU HICBIRSEY DEGISTIREMEZ....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Narsist ve megaloman arasındaki fark nedir?
    Megaloman kişi hiçbir zaman psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu kabul etmez, aksine insanların kendisini ezmeye çalıştığını zanneder. Megalomaninin narsizmden farkı ise şudur; narsist bir kişi kendisini aşırı beğenir ve kendisine tapan bir kişidir.
    BU IKI OGLANIN yazilarida....bu yazdiklarimin ispati....ikiside kafadan sakat....rebbim ele yaratmis.......bunlarin inlemeleri ecep 40 000 hedefi daha mi yukseltsem dedirtiyor bana....

8. ons bizi silindir gibi ezdi geçti, asıl orda ki planın nedir kuzum, bu gidişle ikili tepe yapıp geçecek gibi

Sayfa 40/41 İlkİlk ... 3038394041 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •