Arama sonucu : 44 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

yuzde yuz mala girdik....9000 endekste.....HEDEF FEYZA DEDIK.....

eeee....borsa cikacak....sonra duzeltecek....sonra daha cok cikacak....sonra gene dusecek....

biz ele yatacakmiyiz malda....biz okuzmuyuz....

olurmu olum....biz okuz olurmuyuz....BIZ CINIZ....HEDGE....VIOP SHORT VE LONGLA....adami anasindan dogduguna pisman ederiz....

nasil....kuzu dalga teorisi ile ula....

nasil.....eeee 9000 den 11 600 e kac dalgada cikti.....uc dalgada....yani....KUZU UCUNBIRI KURALI....VIOP SHORT.....actik....10 600 e indi....SHORTU KAPADIK....

simdi eccik yaylanacak....sonra 10 200 lere inip bizide....SILKELIYECEK DEDIM....MALDAN INERSEM NAMERDIM DEDIM....

ORAYA INDI....geldim....aninda foruma....VIOP LONG actim....acin dedim cuma gunu seans icinde....ve yazdim....TEK GUNDE YUZDE 7 CIKACAK...dedim....vayyy anasini yanildim....TEKGUNDE YUZDE 6.3 CIKTI....YUZDE 1 DE BUGUN CIKTI.....VIOP LONG u kapattip yuzde 7 kari cebe aldik....

11 600 den 10 600 e dususte 1000 puvan SHORTTAN KARI CEBE ALDIK....

10 200 den...11 200 e cikista 1000 puvan kari cebe aldik....

elimizdeki....mallar dustuler ve geri 11 200 e ciktilar....SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR...

fekaat....once SHORT....sonra LONG la piyasa yapiciyi anasindan dogduguna pisman ettik....

ha ha ha,,,,,,BAK OKUZ DEGILIZ....CIN GIBIYIZ....PARA MAKINESIYIZ.
    Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 02:23.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •