Sayfa 73/104 İlkİlk ... 2363717273747583 ... SonSon
Arama sonucu : 831 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    mahkeme her türlü kararı verebilir, o konuda bir şey diyemeyiz.
    ama sonrası süreç nasıl yürüyecek, olağanüstü kongre kararı alındı misal, bunu etkiler mi?
    hukuk tek diyoruz ama yorumlamalar çok farklı oluyor.
    2001'de istanbul sbf kayıt yaptırmıştım yarım bıraktım, keşke hukuk diploması alsaymışım, bugünlerde bir işe yarardı.
    butlan çıkarmayacaklarını tahmin ediyorum kişisel olarak.
    ya birde bu var işte.. herkez butlanı garanti gözü ile bakıyor.. chp bile kabullenmiş derken... bunu demek istedim.

herkesin beklediği oluyormuydu ?

bu beklenti zaten satılmış olabilir mi ?

2.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    mahkeme her türlü kararı verebilir, o konuda bir şey diyemeyiz.
    ama sonrası süreç nasıl yürüyecek, olağanüstü kongre kararı alındı misal, bunu etkiler mi?
    hukuk tek diyoruz ama yorumlamalar çok farklı oluyor.
    2001'de istanbul sbf kayıt yaptırmıştım yarım bıraktım, keşke hukuk diploması alsaymışım, bugünlerde bir işe yarardı.
    butlan çıkarmayacaklarını tahmin ediyorum kişisel olarak.
    sonucu bilemeyiz ama süreç zaman olarak yürüyecek bu kesin,..çünkü iktidarın zamana ihtiyacı var,..mahkemeler bu zamanı ona istemeselerde mevzuat ve bürokrasiden sağlayacaktır,..öyleyse iktidar bir taraftan zamanı arzularken diğer taraftan doping olacak hareketlerde yapabilmeli ki bunun ilk işareti 250 baz puan olan indirimdi,..bunları ara ara yapmak durumunda yoksa kendi istemeyeceği sonuçları da kendi eliyle hazırlamış olur,

geçen yazdım burada bir daha dersem içeriye bakmayalım dışarıya bakalım dedim,..

dışarısı için konularım ise, Tr nin olası Suriye harekatı(iktidar zamanı kaybettiğini düşünürse bunu yapacaktır, RESET), İsrailin dozu artabilecek girişimleri ve Trump-Powell denklemleri,..yani SP-500
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. şu anda cehabenin istanbul il başganı kim yahu?

sonucu o etkiler denmemiş miydi?

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bele olacak dedi.....

ele oldu....
    merkez faizi indirmesine ragmen.....piyasa yapici....merkezi birakip.....kuzu nun dedigini yapti....10 200 e yoneldi.

abi....kuzu ne diyorsa o oluyor.....ben gidip intihar edecegim.....ha ha ha
    BELE OLACAK DEDI......ELE OLDU.....

simdide diyor ki.....KUZU UCUN BIRI KURALI DEVREYE GIRECEK....sebeb....PIYASA YAPICI ICDINAMIKLERI....

ONEMLI NOT....FURUSMALARIMIZDA....SHORT VE LONG ACMA YERLERINI VERIYORUM....MALLARIMIZI ASLA ELLEMIYORUZ......FURUSUYORUZ.....O YUZDEN BURADA YAZIYORUM....degerli okuyucularim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun dayak atacaksa dün verdiğim dolar bazlı 2.47 bölgesine kadar uygundur .
    ilk istasyon 2.48 bir posta attı bakalım kısmet
    elimize gelen 2 meme yediğimiz dayağın haddi hesabı yok diyeceğim ama ele bişey de gelmedi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    elimize gelen 2 meme yediğimiz dayağın haddi hesabı yok diyeceğim ama ele bişey de gelmedi
    ahahahah

bu nasıl bişey ya..

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    grafik mikemmel üstad eyw.

genel yönüm düşüş zaten... grafikteki destek dediğin yere kadar gelmesini beklerim. sonuçta tabelada az buz değil 20 günde tepeden % 12 düştü deyor. V den kastım ralli değli zaten tepki anlamında.

neyse ben aksiyon olsun aksiyon sonrası fırsat görürsem .. yön fark etmez. bi yöne dalarım gibi.

ben 1 ay aşkın bekledim, geçen bastım şarjöre(bu hafta),...yani yukarıdan verdiklerimi aşağıdan yerine koydum, kendim daha ziyade kriptodayım her gün, galdıraçlı,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8. Bu hacim ne böyle ya hayvani alım mı satım mı yapacaklar? Bofa nın dealer ı şekerleme mi yapıyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 73/104 İlkİlk ... 2363717273747583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •