Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 706/707 İlkİlk ... 206606656696704705706707 SonSon
Arama sonucu : 5652 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Citigroup'un ülke içindeki bankasını Renaissance Capital'e satmasına izin veren bir emir imzaladı.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Putin resmen çökmüş CITI'ye...Sonumuz hayır olsun...
    Konuya ilişkin pek bir bilgim yok açıkçası ama acaba daha önceden planlanan, makul bir satış mıydı yoksa baskı ve zorlamayla çökme şeklinde mi oldu. Piyasada makul kabul edilebilecek bir fiyattan satış gerçekleşiyorsa belirsizlikler ortadan kalkar şirketin ve hissenin önü açılır diye düşünüyorum. YTD
    Son düzenleme : ironarm; Dün saat: 11:46.

2. Sayın ironarm üstadım, tahtadaki çete bu konuyla bağlantılı bir strateji uyguluyor ve ne yazık ki şirket bu konuda gereğinden fazla ketum ve dahi tepkisiz...Mesela, geçen hafta olağanüstü genel kurul yapıldı, sonuç ne bilmiyoruz, soruyorsun söylemiyorlar belki de bilmiyorlar...Bir çeşit "gözden çıkarılmış" görüntüsü var...Ve bu tutum, benim gibi temkinli bir yatırımcı için kabul edilebilir değil...Pozisyonumu tutuyorum ancak bu kurumsal olmayan davranışlardan da ciddi rahatsız oluyorum...Ha, bunu Aslı hanıma da açıkça söylemişimdir yani öyle sadece buraya yazmak değil...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sayın ironarm üstadım, tahtadaki çete bu konuyla bağlantılı bir strateji uyguluyor ve ne yazık ki şirket bu konuda gereğinden fazla ketum ve dahi tepkisiz...Mesela, geçen hafta olağanüstü genel kurul yapıldı, sonuç ne bilmiyoruz, soruyorsun söylemiyorlar belki de bilmiyorlar...Bir çeşit "gözden çıkarılmış" görüntüsü var...Ve bu tutum, benim gibi temkinli bir yatırımcı için kabul edilebilir değil...Pozisyonumu tutuyorum ancak bu kurumsal olmayan davranışlardan da ciddi rahatsız oluyorum...Ha, bunu Aslı hanıma da açıkça söylemişimdir yani öyle sadece buraya yazmak değil...
    Size tamamen katılıyorum. Ben yeni toplamaya başladım, maliyetim 14, o yüzden elim rahat. Bunu söylememin sebebi, benimle elinde hisseyi uzun zamandır tutan veya maliyeti yüksek olan birisinin risk algısı aynı olmayacaktır. Ben daha önceki yorumlarımda kısa süre içerisinde bir ralli beklemediğimi söylemiştim. Çok bir bilgim de yok açıkçası, kimseyi yanıltmak istemem. Tek odaklandığım nokta temel analiz değerleri iyi olan ve zirve fiyatından yaklaşık %50 düşmüş bir Bist 30 hissesi olması. Eğer burada bir grup hareket yapacaksa, makul fiyatlardan belli bir süre testere/yatayda tutup toplayacaktır diye düşünüyorum. Bu tarz fiyatı düşen bir hissede "V" şeklinde bir çıkışı pek tahmin etmiyorum. Geçecek bu süre tabii risk algısı ve zaman maliyetlerini de etkileyecektir diye düşünüyorum.

Tekrar hatırlatmak isterim ki çok fazla bir teknik veya temel bilgiye de sahip değilim, yorumlarım kendi kişisel değerlendirmelerim ve tahminlerimdir, kimseyi yanlış yönlendirmek de istemem. YTD.

4. Yatırımcıların hak ve hukukunu korumak ve kollamak onlara karşı bir lütuf değil bilakis sorumluluktur...Böyle biliriz ve en azından kurumsal ve dahi global düzeyde iş yapan "HALKA AÇIK" firmalarımızdan en doğal beklentimiz de budur...Yani, size güvenmeyeceksek kime güveneceğiz, çekip gidelim mi bu piyasadan, bu mu ?!...Çıkın, bir açıklama yapın ama olumlu ama olumsuz...Birleri neler döndüğünü zaten biliyor, ve bu suskunluğunuz sadece onların işine yarıyor...Ayıptır yahu !
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Rusya’daki Olağanüstü Genel Kurulda ne kararlar alındı kimse bilmiyor.
    Bir arkadaşımız bir link atmıştı oradan takip ettiğini söylemişti ama bir haber gelmedi kendisinden.
    Sır galiba.
    Koca koca halka açık kurumsal firmalar, gerekli bildirimleri yapmıyorlar.
    Hesap soran da yok.

Afrika uluslar liginde normal şeyler bunlar tabi.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Rusya’daki Olağanüstü Genel Kurulda ne kararlar alındı kimse bilmiyor.
    Bir arkadaşımız bir link atmıştı oradan takip ettiğini söylemişti ama bir haber gelmedi kendisinden.
    Sır galiba.
    Koca koca halka açık kurumsal firmalar, gerekli bildirimleri yapmıyorlar.
    Hesap soran da yok.

Afrika uluslar liginde normal şeyler bunlar tabi.
    Selam, link:
    https://abinbevefes.ru/aktsioneram/
    yeni bir paylaşım yok maalesef. Şeytan dürtüyor beni de "sat kardayken" diye ama açıkladığı kar hoşuma gitti o sebeple veremiyorum ucuzdan. kendi adıma beklemeye devam edecegim.

7. Paylaşım için teşekkürler Sn. remolarano

Bence Rusya sıkıntısı eninde sonunda çözülecektir. Umarım makul bir sürede ve olumlu bir şekilde çözülür. Şirketin verileri zaten güzel, üzerindeki yük kalktığı zaman telafi edeceğine inanıyorum. Umarım yanılmam. YTD

8. Karşılama Mesajınız :

TEB YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. -** numaralı hesabınızdan ............ adet ANADOLU EFES BİRACILIK VE MALT SANAYİİ A.Ş. (AEFES.E) - AÇIK kıymeti,Takasbank Ödünç Pay Piyasası'nda ödünç verilmiştir. Bu mesaja dönüş (reply) yapmayınız. Bu e-posta Yatırımcı Bildirim Servisi'ne (YBS) üye olduğunuz için gönderilmiştir. YBS e-posta bildirimlerini almak istemiyorsanız https://eyatirimci.mkk.com.tr/auth/login üzerinden tercihlerinizi güncelleyebilirsiniz. YBS üyelik tercihinizi sonlandırmanız durumunda SPK kararı doğrultusunda Rehin/Teminat işlemlerinizin Merkezi Kaydi Sistemde gerçekleşmesi engellenecektir. Belirtilen işlemleri gerçekleştirmek için YBS üyeliğinizi yeniden başlatmanız gerekmektedir.

Bütün malımı ödünç piyasasında açıkçılara ödünç vermişler.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 706/707 İlkİlk ... 206606656696704705706707 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •