Emmi bu rallide bu sefer bankalarda mı olsak
Çünkü ky almadıkça bankalar hep daha fazla kazandırdı
Zaten sanayi bilançoları çok kötü
Emmi bu rallide bu sefer bankalarda mı olsak
Çünkü ky almadıkça bankalar hep daha fazla kazandırdı
Zaten sanayi bilançoları çok kötü
olaylara....TURKIYEYE....benim gibi kusbakisi bakmiyorsun....gunluk dedikodulara kapilmissin....
GERCEK-1....SON SECIMDE....HALK YUZDE 51 ILE TAYYIP BEY e oy vermistir.....
senin yazdiklarin.....bu oylar verilirkende vardi.....
ANALIZIN SOYLE OLMALI.....butun bunlara ragmen....tayyip beye yuzde 51 oy veren kitle kim....
1.....KREDI ALIP.....borclanmis herkes....ev almis....araba almis...sirketine ucuz kredi almis.....BU ADAMLARIN ELLERI MAHKUM TAYYIP BEYE.....
2....BORSAYA KILITLENMIS HERKEZ.....bunlar tayyip beye oy verdi....borsayi tekrar ucurur diye....
3....ALNI SECDEDE OLANLAR.....bunlar acindan olse....evine icra gelse dahi...TAYYIP BEYDEN GAYRISINA VERMEZLER....
SIMDI SORU SU.....
TAYYIP BEY VE EKIBI.....ne yapmali ki....bu 25 yilda dogmus....imam hatipte okumus....buyumus....GEBE KALMIS.....VE ISYANDA OLAN BU YENI NESLI....NASIL IKNA EDECEK???????
bu soruya kafa yormaz iseniz....son 25 yilda olanlardan bihabersiniz....ve gelecekte olacaklarda ise....FRANSIZSINIZ....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
OLAYLARA.....
TARAFSIZ BAKMAYI OGRENIN.....yuzde 51 oy vermis insanlari tanimaya calisin.....ONLAR NASIL IKNA EDILDI......analizini ve sentezini yapin....
yogusam.....AKUPE KURMAYLARI NEYI TARTISIYOR SUAN....bilemezsiniz....bu adamlar okadar zeki ki...25 yildir iktidarlar....sizin zekaniz bunlara yetmez.....
yapmaniz gereken.....BUNLAR BU YENI DONEMDE HANGI HAMLEYI YAPARLARI KESTIRMEK....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Söylediklerin 10 sene önceki AKP
Ceberrut, zorba bir İktidar bu halkın
Beklentilerini karşılıyorsa laf yok.
Eski zamanlar evet, şimdi, sanmam..
Tuzu kuru bürokrat ve ihalelerle büyümüş zenginlerse bahsettiğin halk kesimi.. İtiramız yok..
Lafı uzatmayalım, karamsarım..
Borsa konusunda da..
Feridun sinirlioğlu gibi muhterem bir bürokrat ın! Oğlunun milyar dolarıyla Bofa bizi ihya etmeye devam edecek dersen, bugüne kadar o para ile ihya olmadık!!
2026 da olabilir belki, bol dua, zikirle..!!
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rus uçağı düştüğünde yine burada atıp tutuyordu uçuk rakamlarla eline verdiler ozamanlar seni geldik topiğinde kaç kere uyardık şimdi çıkmış bize masallar anlatıyor sağdan soldan duydukları ile.
sen fuat abiyi tanırmısın
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Sakin olun beyler adam haklı.
Aldım sattım tır yükledim falan dediklerine bakmayacaksınız. Şu anda tuhaf ilişkilerin yürüdüğü bir geçiş döneminde ülke. Geleneksel düşünen kaybeder. Yeniden biçimlenen dönüşen bir toplumsal psikoloji var, bunu çözen kazanır en azından zarar etmez. Bu hal ve durumu şimdiye kadar en iyi güden manipüle eden ve ondan yararlanan maalesef hep iktidar çevreleri oldu.
Başarılı olur olmaz o ayrı, ama bu sefer neyin peşindeler, buna odaklanmak faydalı olabilir.
dikkat et sonra güvendiğin yerlere kar yağmasın adam ol belden aşağı sallama cevabını aynen alırsın.
hadi şimdi hayallerini yaz .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri