Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 44/45 İlkİlk ... 3442434445 SonSon
Arama sonucu : 360 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Söylediklerin 10 sene önceki AKP
    Ceberrut, zorba bir İktidar bu halkın
    Beklentilerini karşılıyorsa laf yok.

Eski zamanlar evet, şimdi, sanmam..

Tuzu kuru bürokrat ve ihalelerle büyümüş zenginlerse bahsettiğin halk kesimi.. İtiramız yok..

Lafı uzatmayalım, karamsarım..
    Borsa konusunda da..

Feridun sinirlioğlu gibi muhterem bir bürokrat ın! Oğlunun milyar dolarıyla Bofa bizi ihya etmeye devam edecek dersen, bugüne kadar o para ile ihya olmadık!!

2026 da olabilir belki, bol dua, zikirle..!!

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    TOPIGIME GELIP GORUS BEYAN ETTIGIN UCUN.....tessekkurle ediyorum....sana hep deger verdim....cunki degerlisin....

beni yanlis anlama....YAPACAKLARI HAMLEYI BILIYORUM.....YAZMIYORUM....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

YEMIN EDIYORUM....

senin kaybettigin paranin....

hepsini....ben ve okuyucularim almadik.....

biz yuzde 50 sini aldik.....

yuzde 50 sinide....badem biyiklilar aldi BULUT.....birazda onlara kufret et....

yeni para bulursan.....

hubarim ossun....elinden alayim....SANA PARA YAKISMIYOR....agzin cok bozuk....VER KURTUL.....ha ha ha

ayrica....

sana mektup yazmiyorum.....topigime gel diye....GELIYORSUN....

niye....

PARAN BENDE DIYE.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    YEMIN EDIYORUM....

yuzde 50 sinide....badem biyiklilar aldi BULUT.....birazda onlara kufret ...

yeni para bulursan.....

hubarim ossun....elinden alayim....SANA PARA YAKISMIYOR....agzin cok bozuk....VER KURTUL.....ha ha ha

ayrica....

niye....

PARAN BENDE DIYE.....
    akilli ol BULUT....

parani kaybettin....aklini kaybettin....yazdiklarin seni bit gibi kucultuyor...ZATEN KUCUKTUN....simdi hic gorunmuyorsun....

yani artik.....seni ezmiyecegim.....cok ufaksin....ha ha ha

usaglar.....

bak sizi eglendirmek ucun.....bu laz bulut u kullaniyorum....gulun eglenin diye....

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    YEMIN EDIYORUM....

yuzde 50 sinide....badem biyiklilar aldi BULUT.....birazda onlara kufret et....

yeni para bulursan.....

ayrica....

niye....

PARAN BENDE DIYE.....
    ulan keko sabah akşam graflarımı takip edip para kazandın kendin yazdın geldin vıop topiğinde burada kendi topiğinde yalvarıyordun graf at diye beni bilen bilir hayal satmam her öngördüğüm formasyonu her öngördüğüm teknik analizi paraya çeviririm sende biliyorsun çalı arkasından takiptesin bulut bugun graf attımı diye vıop topiğini yazıların ordaFazla hayal satma buralarda 20-40 bin diye ekimde 14 bin bekliyordun aralık 13 bin yaptın onları kibrit çöpleriyle yap sonra bakarız diğer hedeflerine
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. 1-2 ay önce 31 lerde eregl 46 sasa 8 olacakmış hep katlıyorlarmış
    ulan kekoluk böyle birşey

7. sen fuat abiyi tanıyormusun onu söyle

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    olaylara....TURKIYEYE....benim gibi kusbakisi bakmiyorsun....gunluk dedikodulara kapilmissin....

GERCEK-1....SON SECIMDE....HALK YUZDE 51 ILE TAYYIP BEY e oy vermistir.....

senin yazdiklarin.....bu oylar verilirkende vardi.....

ANALIZIN SOYLE OLMALI.....butun bunlara ragmen....tayyip beye yuzde 51 oy veren kitle kim....

1.....KREDI ALIP.....borclanmis herkes....ev almis....araba almis...sirketine ucuz kredi almis.....BU ADAMLARIN ELLERI MAHKUM TAYYIP BEYE.....

2....BORSAYA KILITLENMIS HERKEZ.....bunlar tayyip beye oy verdi....borsayi tekrar ucurur diye....

3....ALNI SECDEDE OLANLAR.....bunlar acindan olse....evine icra gelse dahi...TAYYIP BEYDEN GAYRISINA VERMEZLER....

SIMDI SORU SU.....

TAYYIP BEY VE EKIBI.....ne yapmali ki....bu 25 yilda dogmus....imam hatipte okumus....buyumus....GEBE KALMIS.....VE ISYANDA OLAN BU YENI NESLI....NASIL IKNA EDECEK???????

bu soruya kafa yormaz iseniz....son 25 yilda olanlardan bihabersiniz....ve gelecekte olacaklarda ise....FRANSIZSINIZ....
    Seçim filan hikaye hocam.. küresel sermaye istemedikçe akp gitmez. Son 25 yılda bunu defalarca gördük.. seçsis, kontrollü muhalefet, bop, vs... hikaye uzadıkça uzar ama gerçek şu ki, gelinen noktada küresel sermaye de artık akp’ Yi nasıl tasfiye edeceğini bilmiyor ve dolayısıyla buna bir daha tevessül de etmeyecekler..

Dolayısıyla, Türkiye’de iktidarın sandık yoluyla el değiştirmesi bir daha mümkün olmayacak..

Bu tabloda borsa ne olur, nasıl hareket ederden önce, borsa borsa mıdır sorusu daha önemli bir soru bence 🙂

Sayfa 44/45 İlkİlk ... 3442434445 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •