mert abi beni bul... çok acil![]()
Gene Erdoğan dan talimatı alıp ortaya çıkmış. Bir umut parti başına getirirler diye kıvranıyor ..Ben de buradayım diye didiniyor ama kaçtı o tren Kemal efendi
......
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan CHP’ye süreç eleştirisi:
“Tarihin doğru tarafında yer almak çoğu zaman cesaret ve kararlılık gerektirir"
Ben mevcut anayasa ile seçime gidilmeyeceğini düşünüyorum.
Mevcut anayasa ile seçime gidilirse ,ben biraz chp ' yi biraz siyaseti tanıyorsam bana göre chp Yavaş ' aday yapmaz.
Birde malum konu,bana göre o işin temelinde bir restleşne var.Muhtemelen sonu öyle bitecek.
Fakat şöyle bir gizem var.perde önünde tokatı sürekli başkası yiyor ( kim olduğunu biliyoruz işte).
Buradaki amaçlar şu olabilir ,kendi zayıfladığı için rakibi de sürekli zayıflatmak.
Rakibi zayıflatarak karşı tarafla birlikte olmasının önüne geçmek.
Kendi ile birlikte bir ittifaka zorlamak veya mecbur etmek.
32 konser 154 milyon
ulem ülkedeki tüm çiçekçilerin 1 aylık cirosu 350 milyon değil... refüjlerdeki otu bokudamı fatura ettiniz
HIRSIZLIĞA BAK AMOKAÇİ
https://www.instagram.com/p/DQ1vLZuC...5_Z4yKFkRSNfMA
BIMAS'la ilgili yapay zekaya sordum..
Cevap
Pazartesi Açılış: Pozisyonunu kapatma, bekle. Kurumsalın maliyeti 559 olduğu için fiyatı oraya çekmek isteyeceklerdir.
Hedef: Eğer fiyat pazartesi veya salı günü 558-560 aralığına gelirse, Global'in maliyetine gelmiş olur. Burası dirençtir. Kısa vadeliysen burada kârı alıp çıkmak mantıklı olabilir. Eğer 560 üstünde 1 saat kalırsa, Global'in hedefi olan 578'e yolculuk başlar, o zaman pozisyon taşınır.
Stop: 540 TL senin emniyet kemerin.
Not:
Borsada "hikaye" her şeydir. BİM'in sadece "ucuz market" olması artık fiyatlandı. Ancak BİM'in içindeki File Marketleri ayrı bir şirket olarak halka arz etmesi veya ayırması (spinoff), hisseye taze para girişi ve yeni bir değerleme yaratır. Bu beklenti, uzun vadeli yatırım (2. soruna cevaben) için en güçlü tutunma sebebidir. Eğer bu dedikodu/haber gerçekleşirse hisse 560-580 bandını parçalar ..
geçer.(gemini-3-)
Hocam sormuşken şu THY bi sorsaydın keşke
Yer İmleri