BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
caaaaaaaaaaaaartttt![]()
1 ayda %45 yükselmiş bir hisseyi eleştirme be Akçayım , abilerim senelerdir burda söylüyorum bütün gün ekran başına geçip rakam seyrediyorsunuz beyinleriniz sulanıyo saçma sapan yazılar yazıyorsunuz, lütfen arada borsaya ara verin hergün saatlerce ekran izlenmez yazık ediyosunuz kendinize...
bizim piyasalar masanın sonucu netleşmeden yani tünelde ışık görmeden bir yere gitmez, o ışık çıkış mı yoksa tren mi ancak bilen kazanır bence...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
bu konuşma ile badem bofasıyla aldılar konuşma bitti günlükçü teknikçiler var benim gibi tahta arası trade eden 2 li tepe bölgesinde aşağı verdi , demek istediğim bu bu süreçte çok makina hareketi görücez birileride maliyetlenecek 2024 3.44 hareketinde ortalama maliyet 2.45-2.55 arasındaydı yukarı taşıyanların 3.30-3.44 arası yapı kredi satış muhabbetine malı teslim ettiler birileri yeni maliyet yapmak zorunda oyun nadastan hasata geçicekse benim seneryomda kendi seneryomu katalizörlerimi artısı eksisi graflarla paylaşıcam yeni topikte
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri