güneysu bu attığın adamlar tek tek gelip aynı işlere giriyor sonra bu dallamalarla biz uğraşıyoruz
güneysu bu attığın adamlar tek tek gelip aynı işlere giriyor sonra bu dallamalarla biz uğraşıyoruz
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
anlayışı kıt bilale anlatır gibi anlatıyorum mal mal yüzüme bakıyor bıst 100 teknik yok diyorsun sonra dirençten döndü diyorsun , geçen halkbankı sattım dedin aldığın ekstreyi koyuyorsun bende dedimki bu dallamaya sabah akşam burada bu borsadan bir bok olmaz deyip sabah akşam kötüleyen adam nasıl 2 ay halbank tuttu sattığın günün ekstresinide koy buraya olay bu yoksa almış satmış trade etmiş mikimde değil ama adam olacak iftira atmayacak yaptığı insanlar çok hep bir yakıştırma derdinde.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Duygulardan arındırılmış borsa yorumu kıymetlidir. Bu duygu her türlü olabilir. Borsada kaybetmişsindir nefretin vardır duygudur. Muhalif geçiniyorsunuzdur duygu dur. Aldığın kağıt düşmüştür sinirlisindir duygu dur. Burada nefret ettiğin adam senin tersi yönünde fikir yazıyordur duygudur.
Birde aldım sattım yazmanın manasını çözemedim. Ne kazanıyorsunuz bunu belirtince. Ne yaptın mesela 10 milyon lot HALKB mı aldın sattın. Yada 1 e 2 kredili 10M lot alıp satan adam mı başarılıdır yoksa total portföyün yüzde 1i , 500 lot halkb alıp satan mı.
ben size bir şey söyleyeyim,
hisse topikçileri çok iddiacı oluyor,..bu onlara hisse peşinde zamanla yerleşiyor bu belli,..
burası yine çok iyi bu investingler falan filan küfürbaz haydodan geçilmiyor, ayağa düşmüş durumda oraları,
seviyesizlik almış başına gitimiş oralarda, üye değilim olmamda,..
arasıra bir kaad tavan olur açar bakarım exremi varmı? haydolar yazmış mı diye,...
hisseciler bazen hissenin peşinde takım tutar bir hale dahi dönüşebiliyorlar,..
aynı hissede kendi aralarında dahi çok çekişmeci olabiliyorlar,...
endex işi öyle değil, ''common'' olduğundan herkese ortak,...
dolaysı ile burası bir viop topiği, endex i konu alıyor,...
endex dediğimizde de vadeli kontrat ve hadi makas tan kurtulalım dersek xu030,
xu100 bile bana göre yersiz burada,..russelciler baksın ona,..
vadeli olduklarından xu030 kaadları kabulümüzdür bence,
analizleri endex bazında yaparsak çok iyi olur,...gereksiz uzayan tartışmaların da önüne geçebiliriz
çok dağılıyoruz topik olarak,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri