Sayfa 442/948 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Arkadaşlar rahat olun Şirket bu birleşme konusunda elinden gelen tüm çabayı gösteriyor Birleşmeye ilişkin Otuz iki dökümandan sadece Bir döküman oda uzman kuruluş raporu bu rapor da önümüzdeki hafta yeniden yazılır SPK ya sunulur Diğeri BİST ile ilgili Kotasyon şartlarını BİST kısa sürede SPK ya bildirim yapacaktır, Bu işlemlerle ilgili gelişmeleri şirket anında KAP aracılığıyla duyurusunu yapacaktır, Şirkettekilerde biliyorlarki süre daralıyor işlemleri 24 Ağustos 2017 Tarihinde yapılacak genel kurul öncesinde bitireceklerdir.

Önümüzdeki hafta hissenin borsa seyrine bakacak olursak ben şahsen olumluyum ve olumlu bakıyorum.

2. Sayın uyargil, peki SPK tamamlanmasını istediği bu eksiği neden daha önceki ilk isteğinde belirtmedi de bu ikinci aşamada istiyor ? Sizce burada bir soru işareti yok mudur ? SPK aklına estikçe böyle isteklerde bulunur mu ? Yarın da başka bir istek de bulunmayacağının garantisi var mı ! Yoksa işin içinde başka şeyler mi var ?

3.  Alıntı Originally Posted by tahteravalli Yazıyı Oku
    Sayın uyargil, peki SPK tamamlanmasını istediği bu eksiği neden daha önceki ilk isteğinde belirtmedi de bu ikinci aşamada istiyor ? Sizce burada bir soru işareti yok mudur ? SPK aklına estikçe böyle isteklerde bulunur mu ? Yarın da başka bir istek de bulunmayacağının garantisi var mı ! Yoksa işin içinde başka şeyler mi var ?
    Hiç bir soru işareti yok, Senaryo yazmanın anlamı yok, İşi ancak SPK Yetkilisi ve konu ile alakalı görevli memurları bilebilir bizim buradan yorum yapmamız doğru olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,010
    yahu yazmayım diyorum ama hala buraya gelip 'daha işlem göreceği pazar bile belli değil 'gibi yazanlar var..okuyun ögrenenin borsa nedir.. yok efendim gözaltı pazarında işlem görecek bi gidin yahu

5. özbal.jpg

https://********/b24072017

LİNKLER DEĞİŞMİŞTİR

6. Kotasyona girme ve halka açılacak şirketlerden istenen belgeler bellidir.Spk gerekli gördüğü durumlarda ek isteyebilir.

İkinci bir kurumdan yazı istenmesi normaldir.Halka arzlarda bile en az 3-4 kurumdan halka arz raporu isteniyor.Bunlar sadece garantiden bu raporu cıkarmışlar.Aslında olay yatırımcının korunması.Şirketin farklı bir kaç kurumun gözüyle nasıl değerlendirildiğinin yatırımcı ile paylaşılmasıdırı.Unutmayın ki GİP piyasasında iki masa bi sandelleye sahip kağıtların ne fiyatlarla halka arz edildiğini unutmayalım.

Asıl benim aklıma takılan kotasyon almak için ne yapılacağı.

7. Brüt takas ne zaman bitiyor bu hissede?

8. 29 ağustos SOON
    günü cezanın

Sayfa 442/948 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •