Originally Posted by EMLAK darwin in kitabını hediye et.... özümüzde bende sen gibi maymundan geldim falan diye süslü kelimelerle onu şımart.. sabahlar olmasın sonra... tabi rakı şart gibi duruyo..tibe bakınca. beni görmediğin öyle konuşuyorsun görsen.. replikleri tam tersine çevirirsin kızcağız angelina jolie gelir çocukken benim lakabım : çirkin'di...
Originally Posted by çıtak beni görmediğin öyle konuşuyorsun görsen.. replikleri tam tersine çevirirsin durum o kadar vahim mi yaaww ? benim manitada işe yaradıydı kitab
Originally Posted by EMLAK durum o kadar vahim mi yaaww ? benim manitada işe yaradıydı kitab bu yaşa kadar neden evlen(e)medim sanıyordun
Originally Posted by EMLAK durum o kadar vahim mi yaaww ? benim manitada işe yaradıydı kitab
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by çıtak bu yaşa kadar neden evlen(e)medim sanıyordun ne bilem tonla sebep olabilü .. neyse evlilik müesesinide itü gibi dışardan bitirdim diyip falan kaktır geç abi hergün başka manita...
Originally Posted by EMLAK ne bilem tonla sebep olabilü .. neyse evlilik müesesinide itü gibi dışardan bitirdim diyip falan kaktır geç abi hergün başka manita... . . Çirkin erkek yoktur az para vardır.
Originally Posted by secbul . . Çirkin erkek yoktur az para vardır. bırak darwini.. komple vatikanı getirsek.. cıks.. çaresi olmaz. feysboka devam...
Originally Posted by secbul forumda çok kız popülasyonu yok reklamı başka yerlere bas şu emlak'ın çok okunan sitesi varya, oraya mesela
Forum Rules
Yer İmleri