Originally Posted by secbul . . Çirkin erkek yoktur az para vardır. güzel kız yoktur... bulamıyom güzeller hep evlenmiş bana koftiler kalmış
itü ne arar la amarigada...
Originally Posted by çıtak güzel kız yoktur... bulamıyom güzeller hep evlenmiş bana koftiler kalmış Çirkin kadın yoktur az vodka vardır.
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Çirkin kadın yoktur az vodka vardır. şaaapışmak için parayada vodkayada gerenk yoktur... güzel kok temiz giyin. adam ol..
Originally Posted by secbul Çirkin kadın yoktur az vodka vardır. 24 saat vodka içecek parayı nereden bulacaz
Originally Posted by EMLAK şaaapışmak için parayada vodkayada gerenk yoktur... güzel kok temiz giyin. adam ol.. sigarayı bırakamam... tek yoldaşım benim başka bir çare söyle
Originally Posted by çıtak sigarayı bırakamam... tek yoldaşım benim başka bir çare söyle kadınları bırak .. çegirge
Originally Posted by EMLAK itü ne arar la amarigada... owlm biz eksi itülüyüz... 2 harvırd yerine geçer dün videoyu attım, nasıl geçürdük kolonu
Forum Rules
Yer İmleri