Originally Posted by çıtak owlm biz eksi itülüyüz... 2 harvırd yerine geçer dün videoyu attım, nasıl geçürdük kolonu gücüme gitti olm.... eyle olsun..
Originally Posted by EMLAK gücüme gitti olm.... ne didim ki ?
Originally Posted by çıtak ne didim ki ? fena kapak yabdın..
Originally Posted by EMLAK fena kapak yabdın.. istemsiz oldu dostlarıma öyle birşey yapma gibi bir huyum yoktur bazen yunivörsiti diplomamı çok şeettürüyonuz... Allah razı olmadı demek ki
Originally Posted by çıtak istemsiz oldu arkadaşlarıma öyle birşey yapma gibi bir huyum yoktur bazen yunivörsiti diplomamı çok şeettürüyonuz... Allah razı olmadı demek ki yok yok sen baya baya yabdın... neyse gerdek gecen diye bişiy demiyom nişan mıydı.. neyse işte.. sen genede gece öncesi vasiyetini yaz bi a4 e.
Originally Posted by EMLAK güzel kok temiz giyin. adam ol.. (şimdi geldi aklıma ) cevap güncelleme : öyle olmuyo ama işte
Ha gayret 31 sayfa kaldı topic ın kapanmasına Nasılda denk geldi birinin bu gece zifafı mı var hayırdır
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Originally Posted by bb79 Ha gayret 31 sayfa kaldı topic ın kapanmasına Nasılda denk geldi birinin bu gece zifafı mı var hayırdır öyleymiş birde benim haberim olsa
Forum Rules
Yer İmleri