günaydınlar cümleten
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Halen satmadım. Turşu isteyene ücretsiz gönderirim.
Gram altın bazında xu100 covid zamanın bile aşağısındayız. 2000 yılnda 39 muş.. şimdi ise 1.9…
Vay anasını neredeyse 20 kat potansiyeli var. Vay ki vay… Çıtak Ayşe teyze bize 20 tur bindirmiş. Reis gelmeden borsadan çıkmış altına gömmüş parasını yürümüş gitmiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne kadar ilginçleşti piyasa Türk Ticari gemisi vuruluyor rusya iddiaları var aselsn yukarı alıp diğer tahtalar ne olacakmış havasındaBizim karadenizde bir söz vardır bede dünya piyasaları için söyleyeyim Mera da balık yoksa denizlerin karışması gerek yani hava esmesi lazım piyasalarda balon , altında balon hikayeleri ile nereye kadar piyasalar trade piyasasında devam eder.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Ons soranlar mevcut istenilen düzeltmeler gelmiyor bu yüzden bana göre ipler daha çok geriliyor özellikle aylık indikatörler çok gergin .
2022 den gram altın taşıyan biri olarak söylüyorum bunu düzeltmeler zayıf sadece kısa vade indiaktörlerin gazı alınıyor daha yukarlar hedeflenecekse altında uzun indikatörlerin gazı alınması gerek ama orada makinalarla trade sistemi kurulmaya başlandı.Buda benim hoşuma gitmiyor sağlıklı hareketler olacakkı yukarı hareket devam etsin
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri