İmamoğlu dosyası öncesi şaşırtan karar: Aynı hâkim bu kez istinaf başkanı.
İmamoğlu dosyası öncesi şaşırtan karar: Aynı hâkim bu kez istinaf başkanı.
https://twitter.com/temmuz1919/statu...f7GdLijyQ&s=19
Bu haberi de unutmamak lazım. İngiltere boyundan çok büyük işler yapiyor. Linkte video var. Türkiye ve Rusya denk ülkeler değildir. Türkiye, Rusya'nin karşısında olmamalı.Ukrayna Ordusu, Novorosisk limanında bulunan Rus Karadeniz filosyna bağlı Kilo Sınıfı bir denizaltıyı vurduğunu açıkladı.
Boşuna Tıklama
@bosunatiklama
·
4s
Yıllardır lösemiyle mücadele eden Esma Esad, Rusya'da gördüğü deneysel bir tedavi sonrası iyileşti. (The Guardian)
Son düzenleme : ayvagobeknuri; Dün saat: 16:33.
Mehmet Tansel YILDIZ
@MehmetTanselY
·
3s
3 yıl önce bir veterinerlik bakteri ilacının kanser türlerini yok ettiğini söyleyen ve bunun Rusya gibi ülkelerde deneysel olarak uygulandığını belirtip 4 gün sonra trafik kazasında ölen bir doktor vardı hatırlarsanız..
28.şubat dönemi, videoyu 20.saniyede durdurursanız, ilginç gazete haberini görebilirsiniz. O haber nasıl denk gelmiş oraya? Videonun akışında haber; kesinlikle görülmüyor, video durdurulursa gözüküyor.Karaca, 20 Mayıs 1997 tarihinde Sevdik Sevdalandık adlı 2. stüdyo albümüyle asıl çıkışını yakalamıştır.[1] Albüme ismini de veren çalışmasıyla yurtiçi ve yurtdışından tam not alarak radyo ve TV'lerde haftalarca 1 numarada kalmıştı.
Ben inanıyorum, Reyhan Hanım'ın gördüklerine.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; Dün saat: 18:56.
Çeyrek bilet alanı anlıyorum, marjinal maliyet-getiri optimizasyonu yapıyor. Tam alan, yüksek risk-getiri. Yarım alanın olayı ne anlayamıyorum.
Yer İmleri