Daha 2 gün evvel SİHA'larda Dünya liderliğimizi ilan etmişiz, yalnız gelene karşı önlem alacak SİHA'yı düşünememişiz.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Çankırıya kadar gelen tehlikeyi çelik kubbemiz göremediyse, tatbikatlarda dronları havada vuran makinalı tüfek gibi sistemlerimiz vuramadıysa
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by balık Çankırıya kadar gelen tehlikeyi çelik kubbemiz göremediyse, tatbikatlarda dronları havada vuran makinalı tüfek gibi sistemlerimiz vuramadıysa bıraksalardı bir adana'yı görseydi füze, incirliğe ulaşırdı belki..?
Originally Posted by reha kaya Daha 2 gün evvel SİHA'larda Dünya liderliğimizi ilan etmişiz, yalnız gelene karşı önlem alacak SİHA'yı düşünememişiz. Hayatları yalan .....dolan..... talan....biraz daha bekleseledi külliyenin üzerinde düşürselerdi.....
Originally Posted by reha kaya ulan dingil herifler diyelim rusya size saldırdı, onlar ne atarsa siz de ona mukabil elinizde ne varsa sallarsınız rusyaya, polonya gibi sınırınız mı var rusyaya? REHA.....iyiki varsın.....forum için büyük değersin.... Yazılarını okumak...benim için büyük keyif.... Var ol....sağ ol... Saygılar...sevgiler....
Originally Posted by reha kaya Amcacım ümidini kırmak gibi olması ama, Hz. Yusuf kuyuya kokain çekip de düşmedi... Masal anlatıyor....dediğine oda inanmıyor.....Allah peygamberini çukura düşürürmü aga...ne çukuru ne coco su....!!!!!!!!!!1
Forum Rules
Yer İmleri