eğer 17.48 geçilemez ve yatay düzeltmeye girerse 16.66 ve 16.50 aralığı dikkat çekici olabilir.. bu senaryoya uyarsa kartlar tekrar dağıtılabilir..
eğer 17.48 geçilemez ve yatay düzeltmeye girerse 16.66 ve 16.50 aralığı dikkat çekici olabilir.. bu senaryoya uyarsa kartlar tekrar dağıtılabilir..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Sabır dedik ya...Bi rahat dur,şimdilik ipler onların elinde ama zaman da su gibi akıp gitmekte...
Tik tak...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Üstadım buna kafayı taktım.. sırf bunun için yeni bir indikatör takımı üzerinde çalışıyorum.. uzun süre yatay gitmesi kontrolü güçleştiriyor.. grafikte bir çok kısa, uzun sarı içinde yumaklaşıyor.... ne demişler uyuz senet, insanı yeni indikatör sahibi yapar...
not: ara sıra bir çok ziyaretçi kardeşlerimizin takip etiklerini gözlemliyorum.. ben kısa vade işlem yapıyorum.. parolam ya o gider yada ben.
bu nedenle uzun vade işlem yapanlarım mesajlarımı dikkate almamalarında yarar var.. ayrıca mevcut sıkışma mutlaka yükselişle sonuçlanacak diye bir durum yok... para ne derse o olur.. kazancınız bol ve daim olsun..
![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri