Balıkesir'de boş bir tarlaya İHA düştü.
• Dün de Kocaeli'ye bir İHA düşmüştü.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Olmayan bir şeyi var gibi gösterip itiraz edenleri de vatan haini diye suçlayan insanlar kadar adi insan olamaz. neyse onu söyle bilmiyorsan yorum yapma . İnsanların vebalini almak kadar kötü bir şey yok.
Ülkenin geldiği durum bu şekilde ve herkes nasıl oluyorsa mutlu.
Moody’s, 2026 için Türkiye’ye yönelik kredi notu ve görünüm değerlendirme takvimini açıkladı. Buna göre Türkiye ile ilgili ilk değerlendirme için 23 Ocak 2026 tarihi belirlendi. Moody’s’in ikinci gözden geçirmesi ise 24 Temmuz 2026’da planlandı (“Ba3” / Durağan - Temmuz 2025)
https://x.com/i/status/2002333028341985478
Depremde çadır satan paraları ezmeye gitmiş
Savunun len akboylar hemen
Bu yazdıklarınız bana ise açık olun alıntılayın nickimi kullanın
Hangisi yalanmış
İstediğin günde istediğin saatte istediğin branşta istediğin doktordan istediğin hastaneden randevu alabiliyor musun?
Evet alabilirsin
15 gün sonra ama oda belki ama branşı ve saati tutturamayabilirsin
Ben sabah başıma geleni yazdım a'sından z'sine kadar doğru
Sonra araştırmq yaptım bunun sebebi ip adres yetersizliği nedeniyle sistem bunu virüs saldırısı olarak görüyormuş ve seni sistemdışı bırakıyormuş
Çözümü uçak modu aç kapa yapmış
Denedim bir süre sonra girebildim
Bununla ilk defa karşılaştığım için belkide fazla tepki vermiş olabilirim fakat yukarıdada yazdığım gibi zaten zor bir süreç randevu almak buda larşıma çıkınca söverim ben
Gelelim size vatan haini ile bir tutmak olayına
Önce fetöcüler kardeşinizdi
Şimdi Öcalan kardeşiniz
O yüzden aynaya bakmanızı rica ediyorum
Son olarakta vebal demişsiniz
Bu ülkede binlerce insan suçsuz yere öldürüldü
Allah değil içeri atanlar öldürdü
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Balıkesir Manyasa düşen İHAnın, Rus yapımı Merlin-VR keşif dronu olduğu değerlendiriliyor.
600 km menzile ve 10 saatlik havada kalış süresine sahip bu drone, istihbarat, gözetleme ve keşif (ISR) amacıyla kullanılıyor.
Düşük gürültüyle çalışmasıyla biliniyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri