Mansur yavaş'a ikinci soruşturma izni çıkmış
Mansur yavaş'a ikinci soruşturma izni çıkmış
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Maraş katliamı yobazların ve aynı zihniyettekilerin eseridir
Aynı zihniyet bugünde bilal'i tekbirlerle karşlamıştır
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Ben bilmem ama tahminimce bizim pala her zaman likitidasyona oynar… ilk kurumları alıcı verici indir bindir kurumları boşver diğer kurumlar içinden oyuna dahil olmaya çalışan büyük kontratlıların stoplarını biriktirip tek kalemde patlatmaya oynuyor. Onun için yön önemli değil. Yalnız belli bir süre sonra ister istemez globale ve yerel şartlara bağlı olarak testere aralığını bırakıp üst veya alt banda taşımak zorunda kalıyor. Yine aynı oyunu bu bantta yapıyor. İkisini harmanlamak lazım gibi geliyor. Forex coin bist vs aynı terane… burada kim girmiş kim çıkmış pala ve avanesi biliyordur, haberleri de biliyor zor yani… teknik adamın bu zımbırtılarla işi olmaz ama grafikten görmesi lazım ama tam serbest piyasada olmayınca o da zor oluyor ya da başka bakış açısı lazım olabilir. Sen 80 Rsi oldu diyorsun yuh diyorsun adam 95 e taşıyor bana mısın demiyor…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''herşeye bir kulp takıyon, sen söyle o zaman birşey ''
öncelikli olarak teknük analiz XU030'da yapılır
xu70'te (xu030-xu100)
nvidia, google, microsoft,alibaba, meta, ALCATELgibi dünyaya teknoloji öğreten, trilyon dolar kar eden şirketlerimiz olduğu üçün... xu100 hep yukarıdadır, direnci mirenci olmaz
o yüzden xu030 bakılmalıdır.
KAHVERENGİ üstü... güçlü yükselen trend (mavi dinkförtgen )
YEŞİL-KIRMIZI üstü... sikinti yok trende devam(kırmızı dinkdörtgen )
KIRMIZI altı... zıçtık ama sikinti yine yok... devam devam hallederük, yüklenin amk bir daha(magenta... )
''dayu peki bu grafiğe göre SAT nasıl oluşur ? ''
SAT mı ?
çocuk olmayın... sat nedir... imkb borsasında SAT olmaz
sebeeeep ?
1. 2021-2024 arasında 100 bingden 1 milyon 100 binge giderken %20'yi geçen düşüş gördünüz mü ?
ben görmedim...
2. satıcılar 2020-2023 arasında satmıştır zaten..
şuan elde satılacak 1 lot bile hisse yohdir.
herkeş: ''biraz düşssede mal gapsak '' üçün sıraya girmiş, aportta bekleşipduru
Son düzenleme : çıtak; Bugün saat: 12:59.
1.ASELS – Aselsan
2.GARAN – Türkiye Garanti Bankası
3.ENKAI – Enka İnşaat
4.KCHOL – Koç Holding
5.THYAO – Türk Hava Yolları
6.ISCTR – Türkiye İş Bankası
7.AKBNK – Akbank
8.TUPRS – Tüpraş
9.FROTO – Ford Otomotiv
10.BIMAS – BİM
11.TCELL – Turkcell
12.YKBNK – Yapı ve Kredi Bankası
13.EKGYO – Emlak Konut GYO
14.PGSUS – Pegasus
15.SISE – Şişecam
16.PETKM – Petkim
17.KOZAL – Koza Altın
18.MGROS – Migros
19.EREGL – Ereğli Demir Çelik
20.GUBRF – Gübre Fabrikaları
21.ASTOR – Astor Enerji
22.SAHOL – Sabancı Holding
23.SASA – SASA Polyester
24.TTKOM – Türk Telekom
25.TOASO – Tofaş
26.AEFES – Anadolu Efes
27.KRDMD – Kardemir
28.DSTKF – Destek Finans Faktoring
29.TRALT – Türk Altın İşletmeleri
30.ULKER – Ülker Bisküvi
ChatGPT den aldım 30 listesi…benim büyük kâğıtlarla işim olmazda herhalde doğrudur.
Bak bakalım dışarıdan para gelmezse hepsini kaldıracak gücü var mı? Yenilerden listeye soktukları üzerinden tırmalamaya çalışıyor. Astor, sasa, dstktf, tralt gibi takası kendilerine ait 15 tane daha sokarsa listeye paralel borsa yaparlar. Diğerlerinin birini ikisini kaldırıp sonra indiriyor. Dışarıdan para gelirse zaten bu üç bel zırtapoz harici kâğıda gelir. Zaten o zaman üst banta atıyoruz. Ben Trademaster da gördüğüm İki üç hafta önceye kadar tahvile 400/500 milyon geliyordu. Bir hafta on gün kadar günde 2/3 milyar giriş oldu hop yukarı attık. Kimin parası bilmem araştırmak lazım. Taze para girerse komple büyük kâğıtlar da yukarı atabiliyor yoksa testere oluyor. Dediğin doğru BİST te short çok tehlikeli bana göre. Kısaca para lazım para…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''dayu hiç şort demiyon, NEDEN avatarında öküz kadar ayuvar ? ''
1. si... o saldıran ayu değil, izleyen ayu... bu biiirrr
2. si
aylık'ta şöyle bir durum var
SARI BARLAR... piyasanın (herkeşin ) istediği
GIRNUZU BARLAR.. çıtak dayu'nun ''bu bacaklar ( BENCE ) eksik kaldı... endeksi yukarı erken döndürdüler ...
bunları yapsak sonraki trend daha sağlıklı olur, hemde ülkenin ekonomik durumu bunu gerektiriyor '' dediği
bu kırmızı barların hala masada olduğunu düşündüğüm üçün avatar hala ayu...
boğalarla, kanımın son damlasına kadar savaşacağım
olmadı... bizde trene bineceğiz artık biryerlerden
yukarıdaki grafiğin yaşanmış öreneği... haftalıkta
NOT: benim düşündüğüm AŞAĞI olasılık İMKANSIZA YAKIN... ak ve iş yatırım ve diğerleri buna izin vermez
sadece bir HABER detayı veya yurtdışı borsaların sağlam düşüşe dönmesi ile olabilecek bir durum
Son düzenleme : çıtak; Bugün saat: 14:00.
Yer İmleri