Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 139/142 İlkİlk ... 3989129137138139140141 ... SonSon
Arama sonucu : 1133 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Viop LXIX

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Mert Alaş.. Yakalama kararı çıkarılmış..

En iyi arkadaşları kim MERT'in?

İş oraya doğru giderse, Borsayı da etkiler..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kim bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yapay zeka gerçeği bilsede söylememesinin nedenlerine bakmak lazım..

neden karşıdakini memnun etme vazifesi gerçekten daha önemlidir.

???

empati mi?

cıks...

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    benim anlatmaya çalıştığımda bu: yapay zeka bunları nereden öğreniyor ? İNSANLARDAN

bak... 8 ay önce çıtak dayu ne demiş ?

onun sıkışma dediğini falanda yazmışım

yani sen ben sağda solda, grafik paylaşıyoru, analiz yapıyoru... bu yavride onlardan öğrenip, dönüp bize geri satmaya çalışıyoru

hadi len ordan...

önce İNSAN...
    Bu fix mevzudur. 2000 lerde forex te beni tırpanladıkları zaman öğrendiğimiz bir şeydir. Paritelerde veri öncesi genellikle çakacakları tarafı yükselitip veriyi yukarıdan karşılar sonra da ters hareket… Bırak onu savaş sonucunu öğrenen lavuğun önce savaşı kaz*****n tahvillerini hafiften satıp milleti peşine sürükledikten sonra bütün tahvilleri üç kuruşa toplayıp acayip zenginleşen ismimi unuttuğum kişi de yapmıştır. Yani sen benim büyük büyük dedelerimiz dahi portakalda vitaminken de yapılıyordu bu. Ama bazen de herkes aynı düşününce eleman bu sefer terse yürütüyordu… senin bulduğun birşey değil. stop yoğunluğu neredeyse öperler…

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İstersen:
    •bu bakış açısını grafikte nasıl okursun
    •RSI’ı likiditeyle birlikte nasıl kullanırsın
    •“stop patlatma†bölgeleri önceden nasıl tahmin edilir

bunları BIST / VİOP özelinde adım adım anlatabilirim.
    Kişilik Yükle: Promptların başında "Sen bir Piyasa Yapıcısın" demek, yapay zekanın "risk uyarısı veren korkak danışman" modundan çıkıp "stratejist" moduna girmesini sağlar.

iki tene aynı yabay zeka ürünü.. aynı model.. en üst paketi satın almışsın..

ikisinde de..

birinde farklı ip ile bağlanıyon.

iki üyeliğin var.. ayrı.

birindeki aldığın promtu.. diğerine bunu çürüt böyle olduğuna inanmıyorum yada yanlış olduğuna inanıyorum diye. diğer promtu yapısını ve anlamını bozmadan ( diğer yapay zekanın yazdığı belli olmayacak şekilde ) kendi yazı tarzına evirip. diğerine verdiğinde ne olur ??

çürüt bunu diye.

ahahha

iki doğru çıkar.

ikiside seni ikna eder.

niye böyle oluyor ?

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Kişilik Yükle: Promptların başında "Sen bir Piyasa Yapıcısın" demek, yapay zekanın "risk uyarısı veren korkak danışman" modundan çıkıp "stratejist" moduna girmesini sağlar.
    Bizim yaptığımız da o zaten… küçük para yönetmekle büyük para yönetmek arasında dağlar dağlar kadar fark var. Hele milyarlarca dolar döndürüyorsan bizim düşündüğümüzden farklı yönetmesi kadar doğal birşey yok. Nihayetinde biz de bunların hareketinde sörf dalgasını kaçırdığımızda alabora oluyoruz. piyasa yapıcısı olsam nasıl yaparım bu işi .. benim mantığım o şekilde işliyorsa makine algosunu da öyle ayarlarım. Yapay zekanın işleme mantığını bilmem ama santraç ta bizleri yamultmaya başlamışsa doğru yönde demektir.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

ikisinde de..

iki üyeliğin var.. ayrı.

birindeki aldığın promtu.. diğerine bunu çürüt böyle olduğuna inanmıyorum yada yanlış olduğuna inanıyorum diye. diğer promtu yapısını ve anlamını bozmadan ( diğer yapay zekanın yazdığı belli olmayacak şekilde ) kendi yazı tarzına evirip. diğerine verdiğinde ne olur ??

çürüt bunu diye.

ahahha

iki doğru çıkar.

ikiside seni ikna eder.

niye böyle oluyor ?

PLUR1BUS'ta, insan yapay zekayı yenebilecek mi?

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

ikisinde de..

iki üyeliğin var.. ayrı.

çürüt bunu diye.

ahahha

iki doğru çıkar.

ikiside seni ikna eder.

niye böyle oluyor ?

Çok basit

Çünkü

O yapay zeka
    Biz geri zeka
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 139/142 İlkİlk ... 3989129137138139140141 ... SonSon

Yer İmleri