yapay zeka gerçeği bilsede söylememesinin nedenlerine bakmak lazım..
neden karşıdakini memnun etme vazifesi gerçekten daha önemlidir.
???
empati mi?
cıks...
![]()
Bu fix mevzudur. 2000 lerde forex te beni tırpanladıkları zaman öğrendiğimiz bir şeydir. Paritelerde veri öncesi genellikle çakacakları tarafı yükselitip veriyi yukarıdan karşılar sonra da ters hareket… Bırak onu savaş sonucunu öğrenen lavuğun önce savaşı kaz*****n tahvillerini hafiften satıp milleti peşine sürükledikten sonra bütün tahvilleri üç kuruşa toplayıp acayip zenginleşen ismimi unuttuğum kişi de yapmıştır. Yani sen benim büyük büyük dedelerimiz dahi portakalda vitaminken de yapılıyordu bu. Ama bazen de herkes aynı düşününce eleman bu sefer terse yürütüyordu… senin bulduğun birşey değil. stop yoğunluğu neredeyse öperler…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iki tene aynı yabay zeka ürünü.. aynı model.. en üst paketi satın almışsın..
ikisinde de..
birinde farklı ip ile bağlanıyon.
iki üyeliğin var.. ayrı.
birindeki aldığın promtu.. diğerine bunu çürüt böyle olduğuna inanmıyorum yada yanlış olduğuna inanıyorum diye. diğer promtu yapısını ve anlamını bozmadan ( diğer yapay zekanın yazdığı belli olmayacak şekilde ) kendi yazı tarzına evirip. diğerine verdiğinde ne olur ??
çürüt bunu diye.
ahahha
iki doğru çıkar.
ikiside seni ikna eder.
niye böyle oluyor ?
![]()
Bizim yaptığımız da o zaten… küçük para yönetmekle büyük para yönetmek arasında dağlar dağlar kadar fark var. Hele milyarlarca dolar döndürüyorsan bizim düşündüğümüzden farklı yönetmesi kadar doğal birşey yok. Nihayetinde biz de bunların hareketinde sörf dalgasını kaçırdığımızda alabora oluyoruz. piyasa yapıcısı olsam nasıl yaparım bu işi .. benim mantığım o şekilde işliyorsa makine algosunu da öyle ayarlarım. Yapay zekanın işleme mantığını bilmem ama santraç ta bizleri yamultmaya başlamışsa doğru yönde demektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri