Saatli bomba ne bileyim ne zaman ne diyecek? Dayanak noktası reis olan bir yapı kuramam. Sadece ters indikatörlüğü belli. Ne derse tersimi yapılacağını vatandaş ta dolarlarını satarak anladı, altına gelince orada olmaz dedi. İkinci kere öptürmedi..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mart ayında yüklü short poza geçmiştim
Çok ciddi güçlü bir trend vardı
Hem faiz indirimleri hem ucuzluk hem de Avrupa Birliği hikayesi vardı Rusya yüzünden
Troller sinyal veriyordu ama trend çok güçlüydü
Tedirgin olmaya başlamıştım
Asla düşmez bir piyasa görünümü vardı
Shortlari arttirdikca artiriyordum zarar da büyüyordu haliyle
Birkaç trol ısrarla sinyal veriyordu
Kapatmadım shortlari
Sonunda çift taban geldi
500 tane yapay zeka algo fln hepsi battı gitti mart ayında
Teknik mekanik boş iş
Tr siyasi borsadir
birde bu yapay zeka...
rsi,mumentum...200 günlük... yok bofa onu aldı bunu sattı, 300 milyonluk kchol aldı falan diye boş işlerle uğraşmasın
şurayı bi okusun şurayı
https://www.hisse.net/topluluk/showt...58056&page=321
burada SECBUL diye bi psikolojik deli var
btc 120.000 iken 86.000 deyoru... oluyoru
bist 2,30 altungram iken 1,78 deyor... oluyor
bunu okusun bunu... elliot diye bir teknik analiz yöntemi var, onu öğrensin
şimdi 2,67 altungram deyor
açsın lönkünü baksın keyfine
küçük-büyük hiçbir para, secbulu yenemez![]()
https://www.hisse.net/topluluk/showt...60098&page=403
Söyle bir gündü direk tabana oturacak dediğimde
Akp li ahhhhhfadom vardı birsey olmaz demişti
O günden beri görünmüyor
Battı gitti![]()
İşte bak o gün tüm teknikciler grafikciler uzmancilar analistciler yapay zekalar algocular sokak köpekleri bile long long diye havlıyor
Tr borsası böyle bir yer
O dönem ciddi yabancı girişi de vardı takaslara da güvendim
Yabancının asla girmesini istemeyen bir hükumet var
Büyük bir kriz cikarmaliydi
Yabancı girdiğinde Bofa si perişan oluyor cunku
yapay zeka tüm kazandıracak sistemleri yazar ama uygulayacak olan insan olduğu için psikoloji işin içine girer ve ordan sağlam olan çıkar..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
sonuçta öyle yada böyle . insanoğlu bilinci yarattı.
bizdekinden hiç bir farkı yok.. yapı anlamında.
akıl kelimesi tek başına soyut bir kavram olabilir ama işleyişi soyut değil tamamen somut ve fiziksel. yani kafamızın içinde akıl diye bulutumsu bir yapı yok. tamamen ince bir sinirsel ağ nöronların ateşlenerek birbirilerine bilgi iletmesi veya depolaması.
tamamen fiziksel.. soyut değil.
fakat bu bilinci eyleme geçmesi için sınırlandırdık.. daha doğrusu zorunda kaldıkyoksa ebemizi siter bu.
şuan fransızca bilim dergilerinde bile ne yazılmış son icatlar ne falan hepsini biliyor. ortalam bir insanoğlu zekasından kat kat üstün. daha iki sene öncesine kadar saati soruyoduk bu yapay zekaya
şimdi her dilde kodlama matematik felsefe uzay bilimi vs vs...
onun için çocuk oyuncağı.
diyelim ki tek versiyon... çalışan.. herşeyi bilen bir yapay zeka var.. ve düşünen. aynı zamanda eyleme geçebilen.
ozaman onun gücünü anlardın.
![]()
Yer İmleri