Artan

119,90 10 12:55
10,15 9.97 13:47
217,40 9.96 13:46
14,05 9.94 13:46
19,80 9.76 13:47
Artan Hisseler

Azalan

27,72 -10 13:47
266,25 -9.97 13:47
170,50 -9.31 13:47
13,05 -7.84 13:47
15,30 -6.54 13:46
Azalan Hisseler

İşlem

6.004.165.841,00 13:47
5.656.413.680,52 13:47
4.976.376.548,92 13:47
4.683.154.876,82 13:47
3.918.128.974,50 13:47
Tüm Hisseler
Sayfa 130/131 İlkİlk ... 3080120128129130131 SonSon
Arama sonucu : 1041 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

CHUPA liler....AKUPE liler....MHP liler....

unutmayin.....

bir herb ciksa....yanyana olumune birlikte furusacagiz....

ULKENIZI SEVIN VE KORUYUN.....bugun o iktidarda yarin oburu....oburgun oburu....

bunlar gecici olan seyler....

gecici olmuyan ise....BUYUK TURK MILLIYETCILIGI....

EGER SEN....

dersenki.....BU MEHMET AKIF ERSOYLARI bunlar yaratti.....

hayir derim....

onlar her donemde var....

onemli olan tek sey sudur....

SECIM.....bu secimlerde halk kimi seciyorsa....ona saygi duyacagiz....HALKIN SIKAYETI OLSA....SECMEZ......kuralimiz bu...

SECIM.....SECIM....SECIM.

TURK MILLIYETCISI BUNA BAKAR....eger SECIM IHLAL EDILIRSE../...biz CELALI ISYANLARI YAPMIS....hemide kanuniye....ve devamina 100 yil.....ISYAN EDERIZ.....YIKAR....YENIDEN KURARIZ..

BU GELEN BUYUK RESETTE....

PARTINIZI....basit goruslerinizi unutun....TURK OLUN....MUSTAFA KEMALIM DEYIN....hepiniz.

ben ogullarima....biri 14 yasinda....amrikinin en iyi ozel okulunda....amriki baskanlarinin cogu buradan mezun....amrikide dogdu....ONA TURK OLMAYI OGRETMEK UCUN HERGUN YARIM SAATIMI AYIRDIM....

OBURU....5 yasinda amrikiye geldi....amrikinin en iyi universitesinde....EGER....SANA VERDIGIM BU EMEKLERI BANA GERI ODEMEK ISTIYORSAN.....SAKIN BIR TURK OLDUGUNU UNUTMA.....YIK....YAK...YENIDEN YARAT....KORKMAMAYI OGRETTIM.....

GAFIL GEZME SASKIN....

SEN TURK DOGDUN.....

BIZ TARIHI YAZDIK....zaman zaman gok tanriya taptik....zaman zaman yahudi olduk.....zaman zaman muslman olduk....OLDUK....NIYE...TARIHI YAZDIK....musluman olmamizda....obur dinlerde olmamizda tiras....

TIRAS OLMUYAN ISE......BIZ TURKUZ....bunu hickimse degistiremez....ne sen ne ben oglum dedim...OGULLARIMA..
    Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 02:01.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

SIMDI.....

ulke olarak ne yapmaliyiz....onlari yazacagim....emme....yoruldum.

yas 76....

hala cok iyi ikiciyim....misal...LAZ GUNEYSU....urum....bir papazin oglu....ondan iyiyim....misal BABO....dashaklari malatya kayisisi gadden....malatyali...emme ben oyle degilimki....PALANDOKEN DAGLARINDA DOGMUSUM.....BIR AGANIN OGLUYUM.....fecii ikiciyim hale....bu yazdiklarin ayip.....hasstir....git adam ol ipne derim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

YAZILARIMI OKURKEN....benim kimligimi unutmayin....BEN BIR ALEVI DERVISIM...anadoluya geldim...selcukludan 50 yil sonra....o sunni islam oldu arabin emrine girdi....BABAI ISYANINI YAPTIM...onu yiktim....ben EDEPALIYIM....ben OSMANLIYI KURDUM...beni osmanli yoketti DEVSIRMELERLE...CANDARLI HALIL PASA BENDIM....bi avuc osmanli ailesi analari venedikli...bulgar...bizans.....herturlu turk olmuyan kadin benim tepeme bindi.....adlari TURK VE MUSLUMAN....hepsi yalandi.....

yiktim....

MUSTAFA KEMAL le.....

TURKIYE CUMHURIYETINI KURDUM BEN.....

DEVSIRMELER VE ARAP KALINTILAR hala ulkemde ve aktifler....bunuda biliyorum ben.

korkuyormuyum....

hayir....

cunkiii....

BEN TURKUM.

DINI VE MEZHEPI KULLANIRIM....emme ne dinle ne mezheple isim olmaz benim....

onlar....basit ve yonetilen halklar ucundur...

BENI ISE TUM TANRILARIN TANRISI....GOK TENGRI YARATTI.....

bana viz gelir tiris gider,,,,,UYDURUK TENGRYLER.
    Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 03:16.

DEGERLI OKUYUCULARIM.....

COK MUHALEFET OLUSTU BANA KARSI.....BEN.....ben olmaktan asla vazgecmiyecemige gore....

yazilarima burada son veriyorum....

SEVGILERIMLE......kuzu.

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

COK MUHALEFET OLUSTU BANA KARSI.....BEN.....ben olmaktan asla vazgecmiyecemige gore....

SEVGILERIMLE......kuzu.

günaydınlar, hocam burada değilde başka yerde mi yazacaksınız artık?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Kuzu hocam borsadan da çıkıyor

Doğru mu anladım

7. 2026 da 4 dolar endeks başlamadan bitti galiba kuzu başkan

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

SEVGILERIMLE......kuzu.
    Sayın kuzu,

4 TL den SASA alanlar beklemeye devam etsin mi?

Çok beklerler mi?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 130/131 İlkİlk ... 3080120128129130131 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •