-
Arkadaşlar size asıl bombayı patlatayım mı.... Sarkuysan biliyorsunuz bakır mamülleri üreten aynı zamanda otomobil parçaları da üretip birçok Türkiye'de de iştiraki olan ayrıca Amerika ve Bulgaristan'da fabrikaları olan 70'ten fazla ülkeyi ihracat yapan 9 aylık hasılatı 55 milyardan fazla olmasına rağmen piyasa değeri 20 milyar etmeyen bir dev değil mi.... Tamamen matematiksel verilerden bahsediyorum dünyada 10 Avrupa'da 3 ve Türkiye'de sektöründe birinci olan bir şirket....
Ama asıl haber ne biliyor musun sıkı durun... ŞARKIYSAN 2011-2012 YILLARINDA BAŞLAYIP YAKLAŞIK 10 YIL SONRA 2022 YILINDA TÜM İZİNLERİNİ ALARAK ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADIĞI KASTAMONU HAN ÖNÜNDE DEVASA BİR BAKIR MADENİ ÇALIŞMASI VAR ARKADAŞLAR.... BU BÖLGEDE YAKLAŞIK 2-3 YILDIR MADEN ARIYORLAR BAKIR MADENİ.... BİRÇOK YATIRIMCININ BUNDAN HABERİ BİLE YOK BU ÖNEMLİ HABERİ UNUTMUŞ YA DA KAÇIRMIŞ DURUMDALAR.... VE FARKINDAYSANIZ SON 6 AYDIR BİR SENEDİR HİÇ PRİM YAPMAYIP AKSİNE İNADINA DÜŞÜRÜLEN BİR ŞİRKET.... BİR ŞEY DAHA ARAŞTIRDIM HANİ AMERİKA'DA DA FABRİKASI VAR DEDİM YA AMERİKALI EN BÜYÜK FONLARDAN BİRİ BAŞKA YABANCI ARACI KURUMLARI KULLANARAK 31 MİLYONDAN FAZLA SARKUYSAN HİSSESİ ALMIŞ.... BABASININ HAYRINA ALMADI HERHALDE.... MUHTEMELEN BU BAKIR MADENİ İLE İLGİLİ REZERV İLE İLGİLİ BİR HABERLER GELEBİLİR SON DÖNEMEÇLERDEYİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.... BORSADA BEKLENTİLER SATIN ALINIR SİZ DE BİLİRSİNİZ BUNLAR ŞAHSİ DÜŞÜNCEM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR KENDİNİZ DE ARAŞTIRIN KARAR VERİN...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri