Uzun zamandır foruma zaman ayıramıyordum yıllar önce yaptığımız gibi yeniden yeni yılın flaş hisseleri konulu başlık açmış bulunmaktayım en fazla 3 hisse olacak şekilde yazabilirsiniz ben tahminimi 20 gün kadar sonra yazacağım ..
Uzun zamandır foruma zaman ayıramıyordum yıllar önce yaptığımız gibi yeniden yeni yılın flaş hisseleri konulu başlık açmış bulunmaktayım en fazla 3 hisse olacak şekilde yazabilirsiniz ben tahminimi 20 gün kadar sonra yazacağım ..
Göz olanı akıl olacagı görür..
atsyh.....gmtas.......gedza
Bunlar sadece tahmin...2026 borsa yılı olursa çok hisse primlenir borsada ucuz hisse çok...
başka zaman olsa idi ilk günden tahminler 3-5 sayfa olurdu borsada ky kalmamış bizim gibi dinazorlar kalmış anlaşılan
gmtaş mtrks brksn
Kendi sermayesini değil de iştiraklerinin sermayesini artırdı şimdi de kendi sermayesine geldi sırasermayesini20-25 yıldır artırmayan Egeen,susuzluktan dolayı da pınsu ve kristal kola!
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Brsan, Aselsan, Astor. İşleri çok güzel görünüyor.
Avgyo
Ostim
Vking
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri