Nihayet 18 oldu,,hergün gıdım gıdım gidiyor.Tarihi zirve 30.72.
pd/dd=0.55
Nihayet 18 oldu,,hergün gıdım gıdım gidiyor.Tarihi zirve 30.72.
pd/dd=0.55
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
IEA: Küresel kömür talebi rekor kırdı, düşüş 2030'da başlayacak.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Yeraltındaki kömür rezervini değerlese pd/dd sıfırın altında bilmem kaç olur
Ama muhasebe ilkelerine göre yeraltını değerleyemiyor.
Yürek yemiş gibi verdikleri lotları gençlere iade ettim...Güzel para verdiler kısa sürede, aferim...Hep böyle işte, devam...
Biraz YUNSA aldım, sayın olimpik dostumun mesajını gördüm o başlıkta, ilgimi çekti, finansalları da iyi... Biraz unutulmuş gibi geldi ne bileyim...Hayırlısı...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
ben bu filmi gecen hafta izledim, 17.40 dan mali birine yikip tahtayi 17.00 a basmislardi... yine bir carsamba idi, adam kredili ise falan daha asagidan mali geri almak icin yaptilar diye dusunuyorum
alici ordan kaldirip tahtayi 18.40 lara kadar atti
sonra sattiklarini gidip 18 uzerinden almak zorunda kaldi cete
izleyip gorelim bakalim ,herkes cok bunaldi artik
kendi goruslerim olup, yatirim tavsiyesi degildir
paylarin geri alim bildirimi de geldi az once
kayyumdan beri ilk defa sirket paylarini geri aldi, bence bu cok onemli.
"Şirketimizce 24.12.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da 1 TL nominal değerli pay başına 17,65 TL - 17,99 TL fiyat aralığından toplam 35.000 nominal değerli PRKME payları geri alınmıştır."
Yer İmleri