Hergün üçüne beşi e bakmadan veriyorlar..
Fk eksi kar eksi patron eksi [emoji810]
Olumlu bi tane halt söyleyin gerçekleşmemiş masallar hariç
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hergün üçüne beşi e bakmadan veriyorlar..
Fk eksi kar eksi patron eksi [emoji810]
Olumlu bi tane halt söyleyin gerçekleşmemiş masallar hariç
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Carızma şu 3 aylarda en azından yazma
Mıllet yeterınce gunaha gırıyor zaten birde sen milletın gunahına katmer katma
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
İlk 10 Alış kademesinde çoğunluğu 1 milyon ile 1,5 milyon arası değişen miktarlarda toplam yaklaşık 9,8 milyon alacaklı var limit fiyatlardan.. İlk 10 satış kademesinde ise yaklaşık 1 milyon satıcı var limit fiyatlardan.
Bunlar gerçek alıcı olsa bu kadar üçe beşe bakmaz, fiyatı yukarı doğru günceller ve fiyat bu seviyelerde kalmaz normal şartlarda, ya da aktiften alımlar yapardı.
Anormal bir durum ve fiyat 12,06-12,10 arasında sıkışıp kaldı.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Bunu yazarken bir anda o alıcıların üstüne satış gelmiş ve fiyat 11,99'a düştü. Son 5 dakikalık işlemlere baktığımda, alan tarafta A1 Capital ve Ahlatçı, satan tarafta InvestAZ, YKY ve BOFA görülüyor.
Tuhaf bir durum.. Ve şu anda ne alıcı ne satıcı tarafta böyle yüklü adetler yok.
Yatırım tavsiyesi içermez.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
X kişi: Bu ülkede zengin çok, Üretim yapan yok.
En zenginleri çok zorlarsan, çamaşır makinesi üreten bulursun, o da 80 yıl önce başlamış, aynen devam ettiriyor.
Hepsi hizmet sektöründe, para basmaya çalışıyor.
İçeriğini yeni yeni öğrenmeye başladığımız partilerde para yiyerek kendilerince güzel zaman geçiren zenginlerimiz.
Üretim yapan, risk alan bir tek Baykar var.
Başka var nı? TOGG üretimi Cumhurbaşkanı zorlamasa yapılır mıydı?
Amerika'nın zengini Musk Tesla üretiyor, uzaya gitmeye çalışıyor, bizimkiler partilerde boğuluyor.
Bu ülkede zengin olan ve ülkeyi kalkındırmak için parmağını kıpırdatmayan herkese yazıklar olsun.
Kalkındırmayı geçtim, batırmak için sözleşmişler sanki.
Birisi x kişiye kontrolmatik var desin...
Selam arkadaşlar
önce güzel bir haber vereyim,2025/ 2026 /2027 şartlar oluşsa dahi enflasyon muhasebesinin ertelenmesi teklifi TBMM ye sunuldu bulumberg tv
Sayın carizma
15,88 den ve arkasından 12,80 den milyonlarca lot satıldı buradan alanlar 12 liraya düşen kağıtta neden almıyorlar ben şahsen 11,96 dan ekleme yaptım bu kadar yüksekten alanlar neden kağıda azda olsa sahip çıkmıyorlar bu konuda düşünceniz nedir.yoksa oradan alanlarda pişman olup satıyorlarmı bu kadar düşüş sebebi ne olabilir
Yer İmleri