Sevgili dalaman haklısınız da bu gün blombergde biri fabrika mola verdi boya bakım varmış diyor yav yönetimdeki pustlar hala ebelerinin ölümünü saklayıp emekli maaşı peşinde mi koşuyorlar gerçekten bu yönetim pislikleri ve tabi patron tahtacı hepsi aynı tezgahci albirini vur ötekine pust bunlar pust
Yatirimcisina düşman yegane şirket kimdir desen tek gecilir Bistte!
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Selam arkadaşlar
önce güzel bir haber vereyim,2025/ 2026 /2027 şartlar oluşsa dahi enflasyon muhasebesinin ertelenmesi teklifi TBMM ye sunuldu bulumberg tv
Artık yağ tulumunun bir bahanesi daha ortadan kalkmış olacak, eskiden bunlar üç vardiye çalışıyordu ne zaman iki vardiyeye düşürdüler (kötü haberya) bunu en az on defa bildirilerdi ,benmi kaçırdım yoksa sizmi iki vardiye biliyorsunuz anlayamadım.bilen varsa aydınlatsın lütfen ,yağ tulumu derin delinsin inşallah milleti ayktın
Enflasyon muhasebesi vuk için kalktı. Bizim kapta göreceğimiz bilançolarda devam edecek. Devlet vergi gelirlerini artırmak istiyor anlaşılan.
Bizim şirkete etkisini kestiremiyorum. Serbest bölgeye geçmemiş olsak belkide kötü etkilenirdik.ama zaten serbest bölge vergisel avantaj vardı. Bize giren çıkan olmayabilir. Olabilirde.göreceğiz.
Yer İmleri