Artan

3,41 10 18:10
1.696,00 9.99 18:10
141,20 9.97 18:10
347,50 9.97 18:10
15,45 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

159,30 -10 18:10
6,50 -9.97 18:10
239,70 -9.97 18:10
25,06 -9.6 18:10
16,16 -9.21 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.011.289.690,56 18:10
7.843.375.681,31 18:10
7.646.611.942,40 18:10
7.587.858.680,90 18:10
7.447.980.680,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 210/213 İlkİlk ... 110160200208209210211212 ... SonSon
Arama sonucu : 1698 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Viop LXIX

1.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Olmadı motor,..elentrikli yaparız.
    Tok yaptık, traktör yaptık, uçak neden olmasın..

Şakşuka şakşuka ...
    Aslında elimizin altında elektrik araç konusunda bir lider olan Togg varken , uçağı da elektrikli yapmak en sağlıklı yol olabilir..
    Acucuk büyük batarya takar, akşamları da hangarin prizden şarj edersek, tüm gün püfür püfür gezilir valla..

2. Ben fenerli değilim ama bu adamı gözaltına alırsan uyuşturucu kullananların hepsini alman lazım. Tutuklarsan hepsini tutuklamak lazım. Kuvvetli delil olmadan Ersoy dahil kimseyi tutuklayamazsın. Benim anlamadığım MHP nin içinde olduğu bir savaş var diğer tarafta akp den olanlar da var. Buradan çıkan savaş nereye kadar gider bakabsgiz

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

https://www.hisse.net/topluluk/showt...85#post7129085

bir önceki topik mesaj 7780,

bu hafta 3 haftalık düşme eğiliminin son haftası,...

ben benim AI yi atayım ve kaçayım aradan, bir excelle geçiştirdim ama adam bu kadar yani,..
    şu 10 hafta bitince bu işten kurtulacam,..

bir dahaki periyodu başlar başlamaz atıp 12 hafta ense,..
    mesaj 1156 dan devamla,

3 haftalık düşme eğliminin bu hafta son haftası idi, günlerden çarşmaba, yarın perşembe,...cuma haftayı kapatır, ...
    haftaya 1 hafta yükseliş eğilimi öngörüm var, bkz tablo,

buna göre short haftanın son haftası, tabloya göre haftaya bir hafta long hafta olacakmış,...daha sonrasıda 12 hafta düşme eğlimi imiş(5 ocaktan itibaren),

ben haftaya yükseliş beklediğimden bu hafta artık yavaş yavaş bir sonraki haftaya evrileceğinden,... yani short hafta long haftaya devir olacağından hareketle,

short haftayı elden bırakmadan long için müteyakkız(tetikte) olunmalı derim,...hafta geçişlerinde genelde öyle oluyor çünkü,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4. 3 hafta düşme eğlimi 8 aralıkta başladı,...

xu030 için bu rakam 12132.xx,

3 haftanın geneline baktığımızda 12502.xx te tepe var,..sonrasında aşağıya almışız almasına ama bu 12186.xx e kadar olabilmiş,

kalan 2 günde bu aşağıya kadar 8 aralık kapanışına ne kadar daha short gelişir?..

çünkü crismısta var bir taraftan, sp yi izlediğimde dün ve önceki gün çok crismas arzusu vardı sp de,...

benimde öngörüm daha ziyade sp den,...

işte short haftayı gözetirken haftaya başlayacak long haftada bu nedenle müteyakkız lık istiyor,

bizde henüz crismas olmadı çünkü,...

5. olaya doğrucu davut bu sistemden baktığımda günlükte 6 gündür yatayız,

saatliği hiç konuşmayalım,..malumunuz,...

buraya artık her iki yönde bir forcing declarition gerekiyor,...

yani artık hareketlenmeliyiz,...müteyakkız olaraktan,...

short hafta bitimine doğru devam ederken long hafta geçişi ????

bu yatay günleri bozabilecekmi????

6. BTC grafiği,

iki pembe ok arası üç kaaad yükseliş,...10 haftalık periyodum ise 27 Ekimde başlamıştı 9.haftasındayız,
    bunun 6 haftası yataydı, biz bunu gerçekledik, BTC yapmadı,....3 hafta düşüş eğilimi idi biz yatay sardık, BTC de bulunduğu yerden yataya sardı, SP de son iki gün haricinde aynı şekilde, xu030 gibi,..

karşılığında ABD tarafında Trump baskılı faiz indirimleri var, ardaşık geliyor bir süredir ve devam etmesi yönünde Trump tazyikleri devam ediyor,...
    BTC ise buna rağmen yerinde rayında olmayı bırakın kuvvetli düşüş sonrası birde baskıda kaldı,

BTC grafiğinde ilk pembe ok ikinci pembe oka hizalanıyor arası giydirme yalan disturbation adı her şey olabilir,...

ikinci oktan sonra düşüşe 6 hafta yaty geriği geri sardırması gerekirdi, yapamadı, bunun için sadece önümüzdeki haftası kaldı, benim öngörüm 1 hafta yükseliş olan bölüm,

Eğer Trumpın faiz indirimleri gerçekçi olsa iş yapsa ve dolar üretse bunun başta BTC olmak üzere coinlerden geçmemesi coinlerle buluşmaması imkansız,..serbest kalan bir dolar illaki coine alım yönünde yapışır,...

sonuç olarak bu yok,...BTC zaman uymadı, bu şu demek uymayan hep uymaz,

burada xu030 ve SP yi nizami görürüken BTC yi gayri nizami görüyorum,..yani ters takılacak,...

normalde BTC nin 5 ocakta başlayacak 12 hafta öncesinde şu anda 10 haftayı bitirirken ikinci pembe oku hizalaması gerekiyordu,...

bu şimdilik yok, kalan 1 hafta içinse artık ??? yada kaldıraçlı short olanlar dikkatli olmalılar,..

neticede BTC önümüzdeki zamanda hedef seviyelerim olan 738xxx ve 60xxx-65xxx hedeflerinde görüyorum,..bu illaki olacak 2026 da,..

ama gayri nizami hareket ederk olacak bu,..çünkü bir kere şaşmış yerinde rayında değil,...

yan yoldan devam
    Son düzenleme : indregandi; Bugün saat: 21:28.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    İnfaz yasası kabul edilmiş.
    Yaklaşık 50 bin kişi yararlanacak.
    sıcacak yer kalmamış deyorlar içerde...

8. aselsanda öncelikli 3 alım yeri öngörmüş idim, 3.den dnerek şu anki sviyesine geldi,

1.pazar sorunu yok,
    2.endex i hareket ettirmektede oldukça kullanışlı,...

böyle bir zamnda yine parladı parlatıldı,..bende 4.yeri ekledim,...

4.yer aynı zamnda satış olasılığı içinde içinde bir başlangıç oluşturabilir??? ama yön daha ziyade kırmızının sınırlarına doğru duruyor,...

Sayfa 210/213 İlkİlk ... 110160200208209210211212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •