YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by EMLAK gönaydın.. din konusu açılmayacaksa bak dizinin kalan bölümünü izleyecem ha.. Geceaydın diyecektin galiba Sen dizini izle bugün Dokanmayacam sana İyi seyirler
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Originally Posted by bb79 Geceaydın diyecektin galiba Sen dizini izle bugün Dokanmayacam sana İyi seyirler neyse hadi din konuşalım...
Originally Posted by EMLAK neyse hadi din konuşalım... Bak işte yine en can alıcı zayıf yerimden vurdun Başla dinliyorum
Biz burda felsefe yapalım ( saçmalayalım) Sabah uyananlar geceyi okusun sonrada bizi topa tutsun
Originally Posted by bb79 Bak işte yine en can alıcı zayıf yerimden vurdun Başla dinliyorum süperman süper tanrılardan biri olabilir mi ?
Originally Posted by bb79 Biz burda felsefe yapalım ( saçmalayalım) Sabah uyananlar geceyi okusun sonrada bizi topa tutsun bığdım tanrıları kanıtlayamama çabalarından... ben süpermana tapacam.
Originally Posted by EMLAK süperman süper tanrılardan biri olabilir mi ? Bir rivayete göre olabilir Hani o bir kuş hayır hayır o bir uçak diyenler vardı ya işte onlara göre olabilir Sonuçta hepsinden güçlü eee ismide süper neden olmasın Peki sence olabilirmi ve kitabı var mıdır?
Originally Posted by EMLAK bığdım tanrıları kanıtlayamama çabalarından... ben süpermana tapacam. Vallahamı benden Spider-Man düşünüyorum uygun mudur
Forum Rules
Yer İmleri