Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 253/255 İlkİlk ... 153203243251252253254255 SonSon
Arama sonucu : 2037 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. Borsa hayatın kendisidir ,insanın başına bazen bir aksilik gelir yetmez bir tane daha gelir bazen peş peşe gelirde gelir ,kontrolmatikte aynen böyle oldu,bütün kötü haberler sıraya dizilmiş gibi tek tek gerçekleşti her kötü haber kağıda vurdukca vurdu yetmedi canı yananlar ,sosyal medyadakiler de tuzu biberi olduhep birlikte bu kadar darbeye çok az kağıt dayanabilirdi ,kontrolmatik bence iyi bir direnişle çökmeden bu süreci atlatmaya çalıştı ve çalışıyor
    son bir aylık kötü olaylara bakalım
    1-uluslar arası ihale men kararı 2 yıl
    2-%300 bedelli revize edilmesi
    3-çok büyük hisse satışları
    4-paralelinde herkesin satışa katılması (ürküntü)
    5-rüchandan arta kalan payların ilk gün satışının bitmemesi kuşkuyu körükledi
    (bu gün itibarıyla tamamlandı)
    6-sosyal medyada Sami kaçacak ,hisse batacak ,kayyum atanacak ,ve akla zarar olumsuzlukların pompalanması sonucu tutan yatırımcınında satma moduna geçmesi,öyleki gelen tek iyi haberin bile dikkate alınmaması
    7-şirketin satışların bitirildiği ve sıkıntıların giderildiği yönünde açıklama yapmaması
    8-özetle vur abalıya oldu

yapılanlar için yapılan cansiparene çalışmalara şahit olmasam benim bile moralim etkilendi diyebilrim ancak körfez krizi 5 nisan krizi ,asya krizi ,rusya krizi ,pandemi krizi daha nize krizleri yaşadığım için kendimi frenleyebildim.
    kişisel görüşüm şirket bu günleri aşacaktır ilk işaret rüçhan satışlarının bitmesiyle düşüş yerini alım tepkisine çevirdi, ancak borsa geneline görede bundan sonra hiç birimiz borsanın ne olacağını bilemiyoruz bilsek zaten ona göre alım yada satım yaparız dileğimiz ülkemizin zor günleri atlatıp her kesin yüzünün güldüğü günleri görmesi

2.  Alıntı Originally Posted by nevriz Yazıyı Oku
    Sayın Ebrar
    Lütfen sakın yanlış anlama sadece samimi bir merkatan soruyorum 6 kat karla çıkmışsınız halen burada neden yazıyorsunuz , amacım sizi sorgulamak değil bu haddimede değil amacınız buradakileri uyarmakmı yazmak için yazmakmı samimi olarak cevap verirseniz bende bir şeyler öğrenmiş olurum ,teşekkürler ve saygılar
    Forumlar sadece o anda pozisyon taşıyanlar için mi var sayın Nevriz? Belki yeni pozisyon açmak için takibe devam ediyordur, belki short açmıştır, belki de sadece izliyordur. Ben de bu şekilde sorgulanmayı anlamıyorum. Mesela ben geçmişte ara ara pozisyon taşıdım ve şu anda kalıcı bir pozisyonum yok, ancak sürekli tekrarlayan bir pattern gördüm ve ara ara trading yapıyorum fırsat gördüğümde. Vadeyi daha uzatabilecek bir pozisyon açmak için de gelişmeleri takip ediyorum. Ayrıca şirketin finansal tablolarını da, takas dağılımını da, büyüme hedeflerini de takip ediyorum. Şimdi bu durumda burada hiç bir şey yazmamalı mıyım?
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

3.  Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    Geçmişin en sevdiğim yanı tecrübe kazandırmasıdır. Kontrolmatik 2023-2025 hızlandırılmış şekilde öğrendi. Sonuç başardı. Şimdi gelecek finansal göstergelerin demo senaryolarına bakmak yeterli olacak. finansman ve faiz bölümünü hesaptan çıkarın gözleriniz pirıl pırıl parlayacaktır. 2023 devede kulak..

iştirakler herbiri unicorn oldu olacak..

26 Ağustos 2024 : Robot ve ileri Teknoloji'de çevresel üniteler tasarlayan, geliştiren ve üreten bağlı ortaklığımız Mcfly Robot Teknolojileri A.Ş., yatırımların finansmanı amacıyla Türkiye'de faaliyet gösteren bir Banka'dan ilk 2 yılı geri ödemesiz 10 yıl vadeli 48 Milyon USD tutarında yatırım kredisi sağlamıştır. İlgili kredi sözleşmesi bugün itibariyle imzalanmıştır.
    Sayın carizma bu haber ne zamanın haberi yeniyse biz niye duymadık şirket neden kapa bildirmedi sizden öğreniyoruz .yoksa eski defterleri karıştırıp olumlu havamı estirmeye çalışıyorsunuz nedir durum açıklarmısınız

4.  Alıntı Originally Posted by nevriz Yazıyı Oku
    Sayın Ebrar
    Lütfen sakın yanlış anlama sadece samimi bir merkatan soruyorum 6 kat karla çıkmışsınız halen burada neden yazıyorsunuz , amacım sizi sorgulamak değil bu haddimede değil amacınız buradakileri uyarmakmı yazmak için yazmakmı samimi olarak cevap verirseniz bende bir şeyler öğrenmiş olurum ,teşekkürler ve saygılar
    Carizma nın polyanacılığı kızdırıyordu ama senin egeen de serzenişlerini görünce üzüldüm açıkçası belki seni ve başkalarını kurtarırım diye düşündüm, ben finansal özgürlüğümü elde ettim boş adamım şimdi kendi çocuklarıma finansal okur yazarlık ve farkında lık kazandırmaya çalışıyorum arada buraya takılıyorum eski alışkanlık.

5.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Forumlar sadece o anda pozisyon taşıyanlar için mi var sayın Nevriz? Belki yeni pozisyon açmak için takibe devam ediyordur, belki short açmıştır, belki de sadece izliyordur. Ben de bu şekilde sorgulanmayı anlamıyorum. Mesela ben geçmişte ara ara pozisyon taşıdım ve şu anda kalıcı bir pozisyonum yok, ancak sürekli tekrarlayan bir pattern gördüm ve ara ara trading yapıyorum fırsat gördüğümde. Vadeyi daha uzatabilecek bir pozisyon açmak için de gelişmeleri takip ediyorum. Ayrıca şirketin finansal tablolarını da, takas dağılımını da, büyüme hedeflerini de takip ediyorum. Şimdi bu durumda burada hiç bir şey yazmamalı mıyım?
    Bakın siz bir şeyler yazmışsınız faydalandım amacım sorgulamak değil demişim zaten merak belki iyi bir durum vardır bizde öğrenelim gayesi

6. İnvesting de çok uğraştım reeder, agrot vs çok uyardım ama yemediğim küfür kalmadı seviye yerlerde.

7.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Carizma nın polyanacılığı kızdırıyordu ama senin egeen de serzenişlerini görünce üzüldüm açıkçası belki seni ve başkalarını kurtarırım diye düşündüm, ben finansal özgürlüğümü elde ettim boş adamım şimdi kendi çocuklarıma finansal okur yazarlık ve farkında lık kazandırmaya çalışıyorum arada buraya takılıyorum eski alışkanlık.
    bu kadar basit çok teşekkür ederim merakımı giderdin samimi olduğunada yürekten inanıyorum ,sadece ege endüstride değil ihlas ta da yazmışım ben bir yerde illet patron görünce daha doğrusu somut olarak yaşayınca eleştrimi hiç esirgemem

8. Ben yatırım yapmayı bu sayfalarda öğrendim çok değerli insanlarla tanıştım , mesela deva-i dert şahsen tanımıyorum ama belki yeni bir şeyler öğrenebilirim diye yazılarını takip ediyorum

Sayfa 253/255 İlkİlk ... 153203243251252253254255 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •