Originally Posted by
nevriz
PİŞMANLIK
2022 yılı genel kuruluna katılmıştım kağıt o zamanlar revaçtaydı herkes kağıdın peşine takılmıştı şirketten pay almak isteyen bir yığın fon ve büyük yatırımcı vardı genel kurul öncesi Sami bey ayak üstü salonda yatırımcılarla sohbet ediyordu insanlar sorular soruyor oda cevaplıyordu sabırla ve açıklıkla bir ara bende söze girdim zaten yakın zamanda bir sermaye artırımı yapılmış kağıt bölündüğü fiyatın çok üstünde getiride sağlamıştı yani şirket sempatisi ve fiyatı doruktaydı ,işler için güçlü finansman gerekebilir deyince
ben %200 bedelli yapın herkes seve seve katılır hatta bir oylama yapın burada bakın kaç kişi el kaldıracaak deyince gülümsedi yatırımcımızı üzmek istemiyor onlara yükde olmak istemiyoruz demişti etrafında 20/ 25 kişiydik
neyse genel kurul salonuna geçildi kurul başladı ilerleyen saatlerde ben söz aldım bedelli yapmalarını istedim ,isterseniz salonda oylama yapın dedim ,gene gülümseyerek teklifinizi oya sunalımmı dedi bende hayır dedim öneri olarak dile getirdim (teklifin benden gelirse oylanmayacağını ve mahcup olabileceğimi düşündüm) dedim
keşke evet genel kurul oyuna sunun deseydim kağıt kabına sığmadığı günlerdi oylanırdı diye aklımdan geçiriyorum ve pişmanlık duyuyorum keşke sundursaydım belki oylanır o zaman %200 kararı alınır şimdiki borçlar oluşmadığı gibi yatırımlarda hızla ilerlerdi ,faizler düşüktü dolar düşüktü ,hatırladıkca üzülüyorum
geçen yıl gene önerdim bu sefer karar aldılar ama geç kalınmıştı SPK da iyice geciktirdi ve revize ettirdi zaman ve para kayboldu gitti yazık oldu.
Yer İmleri