Hayat hoş gerisi boş
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (3 üye ve 9 ziyaretçi)
mert45, el turco+, indregandi
Ben aleme akar ..tüm dostlarıma huzurlu bir hafta sonu dilerim
https://www.youtube.com/shorts/jGRuOHve52g
Hayat hoş gerisi boş
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
subjektif yorumumda,
1 hafta yükseliş eğilimi???
12 hafta düşüş eğilimine bağlanıyor??? buna dikkat,...
zaman analiznde ben,
hem zamanı hem yönü tutturmak durumundayım,
zaman her türlü tutuyor,...ancak yön için bir parantez açarsak yönde büyük olasılıkla tutar,..ama bazen nadiren çuvallayabilir,
örnek ben 12 hafta dedim,..12 hafta tutar, bu zaman çünkü,.....12 hafta düşeme eğilimi dedim bu da yön, işte bu büyük olasılıkla tutar,...çünkü bunları zamanın içine girecek olaylar belirliyor,...elin adamının da eli armut toplamıyor, o da kendini bir şekilde savunuyor,...örnek mesela negatif olayları beklediğim bu 12 haftaya o da zorlandığından, onun da kırılma anı olduğundan giderler bir iki pozitif olay koyabilirler,...misal Rusya -Ukrayna barıştı diyebilirler, FED başkanını değiştirdik adam güvercin diyebilirler,...Faiz indirimlerinin ise çok reçete olacağını ben şahsen beklemiyorum, içeride işte komisyon anyasaya ymnlü gelişmeler,...
negatife ise mesela yapay zekada olabiliecek kırılmalar pek müsait, keza küresel çapta yeni güvenlik riskleri ve çatışma ortamları,..siyasi konular, bir bütün olarak ABD nin sağlığı malum yaşlandı artık, içerde Suriye ile ilgili kırılmalar
işte bu olasılığı kendi alet edevatlarınızla onlara majör grafiklerden doğrulatmalısınız,....
ben buraya şunu koyabilirim,....her zaman tekrarladığım üzere xu030 da 2.93xx, 2.95xx, 2.97xx USD üzerine endex kalıyorsa benim 12 hafta bu kalış sürdükçe düşme eğilimi olarak çalışmaz,...bu çok net,...diğer her durumda çalışır,...
ne olursa ne olıra not düştüm,...
5 ocakta 12 hafta başladığında 27 mart 2026 ya kadar geçerli kalacak,...sonrası sonra,
malum haftalar çok uzun ve çene suyu plav gereği her şey her gün süratle unutulmaya mahkum,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
TEB YATIRIMISI
elde 43.000 lop lönkün kalmış... maliyet 12985
son iki ayda görülen en yüksek 12850
nasıl beceriyon hımmımısımına... bizede öğret![]()
Gümüş resmen show yapıyor....
Bir süredir yükseliş bekliyordum, ama bu kadar hızlı ve sert olacağını düşünmemiştim...
Yakında 1XX rakamlara merhaba der....
Sanal coin çöplerinin 100 binler yaptığı bir ortamda, altın ve gümüş çok ama çok daha fazlasını hakediyor..
Yer İmleri