Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 255/255 İlkİlk ... 155205245253254255
Arama sonucu : 2038 madde; 2,033 - 2,038 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. PİŞMANLIK

2022 yılı genel kuruluna katılmıştım kağıt o zamanlar revaçtaydı herkes kağıdın peşine takılmıştı şirketten pay almak isteyen bir yığın fon ve büyük yatırımcı vardı genel kurul öncesi Sami bey ayak üstü salonda yatırımcılarla sohbet ediyordu insanlar sorular soruyor oda cevaplıyordu sabırla ve açıklıkla bir ara bende söze girdim zaten yakın zamanda bir sermaye artırımı yapılmış kağıt bölündüğü fiyatın çok üstünde getiride sağlamıştı yani şirket sempatisi ve fiyatı doruktaydı ,işler için güçlü finansman gerekebilir deyince
    ben %200 bedelli yapın herkes seve seve katılır hatta bir oylama yapın burada bakın kaç kişi el kaldıracaak deyince gülümsedi yatırımcımızı üzmek istemiyor onlara yükde olmak istemiyoruz demişti etrafında 20/ 25 kişiydik
    neyse genel kurul salonuna geçildi kurul başladı ilerleyen saatlerde ben söz aldım bedelli yapmalarını istedim ,isterseniz salonda oylama yapın dedim ,gene gülümseyerek teklifinizi oya sunalımmı dedi bende hayır dedim öneri olarak dile getirdim (teklifin benden gelirse oylanmayacağını ve mahcup olabileceğimi düşündüm) dedim

keşke evet genel kurul oyuna sunun deseydim kağıt kabına sığmadığı günlerdi oylanırdı diye aklımdan geçiriyorum ve pişmanlık duyuyorum keşke sundursaydım belki oylanır o zaman %200 kararı alınır şimdiki borçlar oluşmadığı gibi yatırımlarda hızla ilerlerdi ,faizler düşüktü dolar düşüktü ,hatırladıkca üzülüyorum
    geçen yıl gene önerdim bu sefer karar aldılar ama geç kalınmıştı SPK da iyice geciktirdi ve revize ettirdi zaman ve para kayboldu gitti yazık oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by nevriz Yazıyı Oku
    PİŞMANLIK

2022 yılı genel kuruluna katılmıştım kağıt o zamanlar revaçtaydı herkes kağıdın peşine takılmıştı şirketten pay almak isteyen bir yığın fon ve büyük yatırımcı vardı genel kurul öncesi Sami bey ayak üstü salonda yatırımcılarla sohbet ediyordu insanlar sorular soruyor oda cevaplıyordu sabırla ve açıklıkla bir ara bende söze girdim zaten yakın zamanda bir sermaye artırımı yapılmış kağıt bölündüğü fiyatın çok üstünde getiride sağlamıştı yani şirket sempatisi ve fiyatı doruktaydı ,işler için güçlü finansman gerekebilir deyince
    ben %200 bedelli yapın herkes seve seve katılır hatta bir oylama yapın burada bakın kaç kişi el kaldıracaak deyince gülümsedi yatırımcımızı üzmek istemiyor onlara yükde olmak istemiyoruz demişti etrafında 20/ 25 kişiydik
    neyse genel kurul salonuna geçildi kurul başladı ilerleyen saatlerde ben söz aldım bedelli yapmalarını istedim ,isterseniz salonda oylama yapın dedim ,gene gülümseyerek teklifinizi oya sunalımmı dedi bende hayır dedim öneri olarak dile getirdim (teklifin benden gelirse oylanmayacağını ve mahcup olabileceğimi düşündüm) dedim

keşke evet genel kurul oyuna sunun deseydim kağıt kabına sığmadığı günlerdi oylanırdı diye aklımdan geçiriyorum ve pişmanlık duyuyorum keşke sundursaydım belki oylanır o zaman %200 kararı alınır şimdiki borçlar oluşmadığı gibi yatırımlarda hızla ilerlerdi ,faizler düşüktü dolar düşüktü ,hatırladıkca üzülüyorum
    geçen yıl gene önerdim bu sefer karar aldılar ama geç kalınmıştı SPK da iyice geciktirdi ve revize ettirdi zaman ve para kayboldu gitti yazık oldu.
    O dönem bedelliye katılacak parası yoktu kesin. Yoksa bizi ipledigi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by simsek.otuken Yazıyı Oku
    O dönem bedelliye katılacak parası yoktu kesin. Yoksa bizi ipledigi yok.
    Belkide ama sanmıyorum öyle olsa oylamaya sunmamızı istermisiniz demezdi ,çekimserlik bende kaldı ben öneririm oylanmaz utanırım diye düşündüm o an şimdi pişmanım kim seni tanıyordu neden utanıyordun ayıp birşeymi istiyordun ,diyorumya pişmanım durumu görebilmek açısındanda pişmanım ne olacaktı göremedik gitti belki kabul edilecekti ,vakit nakittir hesabı yol alınacaktı

4.  Alıntı Originally Posted by nevriz Yazıyı Oku
    Belkide ama sanmıyorum öyle olsa oylamaya sunmamızı istermisiniz demezdi ,çekimserlik bende kaldı ben öneririm oylanmaz utanırım diye düşündüm o an şimdi pişmanım kim seni tanıyordu neden utanıyordun ayıp birşeymi istiyordun ,diyorumya pişmanım durumu görebilmek açısındanda pişmanım ne olacaktı göremedik gitti belki kabul edilecekti ,vakit nakittir hesabı yol alınacaktı
    Nasip diye de birsey var. En azından ben inanıyorum. 3 yıl ekmek yemek nasibimde yokmuş diyorum kontr dan. Bu arada ben ilk cikisindan da faydalananadim maliyetim çok yukarlarda. Yapacak birşey yok nasip.

uzun bir süredir foruma girmiyordum. 3-4 yıllık kontr yatırımcısı olarak hisse için zor olan günlerde bende foruma tekrar yazayım dedim.
    kontrolmatic ya batar. yada içinden 3-4 unicorn şirket çıkarır.
    riski alarak devam.
    umarım depresyona giren kontr yatırımcısı için 2026 güzel bir yıl olur.

6.  Alıntı Originally Posted by simsek Yazıyı Oku
    uzun bir süredir foruma girmiyordum. 3-4 yıllık kontr yatırımcısı olarak hisse için zor olan günlerde bende foruma tekrar yazayım dedim.
    kontrolmatic ya batar. yada içinden 3-4 unicorn şirket çıkarır.
    riski alarak devam.
    umarım depresyona giren kontr yatırımcısı için 2026 güzel bir yıl olur.
    Bende böyle düşünmek istiyorum ama aması var işte o kocaman ama saminin tipsiz suratı. Ne davranışlarıyla ne de sözleriyle hiç güven vermiyor. Emkelde yaptığı işlemler, hisse satmayacağız diyip sürekli hisse satması dünya bankasını dolandırması vs. Tüm bunları üstüste koyunca bu kişinin esas çabasının ne olduğuna emin olamıyorum. Benimde malım var yükselmesini isterim tabiki hisse 2026 da düzelecek diyip burada metrelerce uzunluğunda övücü yazı yazıp ota boka herşeye olumlu bakıp kendim mal almasam olmaz böyle tiplerim patron ibrikçiliğine soyunması da ayrıca kuşku uyandırıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 255/255 İlkİlk ... 155205245253254255

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •